Greb Dækning For Oculus Quest 2 Touch Controller Grip Tilbehør Anti-Kaste Håndtere Ærme Med Justerbar Håndledsrem
Greb Dækning For Oculus Quest 2 Touch Controller Grip Tilbehør Anti-Kaste Håndtere Ærme Med Justerbar Håndledsrem
Sku: w173269
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr27.39 kr39.09

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Fuld beskyttelse: silikone touch controller grip cover giver fuld beskyttelse til din controllere til Oculus Quest 2 fra, der påvirker, ridser og tilsmudsning.

2. Kno rem: kno rem er lavet af slidstærkt nylon, som forhindrer controllere fra at blive smidt ud, mens du spiller spil.

3. Finger stik design: Nyt anti-skid design, tilføjelse af anti-skid mønster linjer på overfladen, Særlige greb modstand ved høj intensitet virtual reality spil eller svedige hænder, kan du nemt holde din controller, og forhindre det i at falde, som er mere behageligt for folk med store hænder for at holde og nem at komme til alle knapper.

4. Let at installere og fjerne: Unibody design gør greb dække meget nemme at integrere i din controller eller fjerne.Alt-i-et design, ikke bekymre sig om, voldsomme bevægelser vil gøre greb dække begynder at glide.

5. Godt signal: Det signal, kan du indtaste controller normalt.Hvis signalet er blokeret, kan du kun behov for at justere positionen og bære det korrekt.

Beskrivelse:

Den beskyttende cover er lavet af silica gel, som har slidstyrke, elasticitet og skridsikkerhed, og har en stærk fleksibilitet.

Specifikationer:

Materiale: silikone

Kategori: virtual reality-briller tilbehør

Relevant objekt: for oculus quest2

Bruger: non-slip, anti-scratch

Pakke Inkluderet:

1 par * beskyttende dække (højre og venstre)

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xs drenge sweatshirt.

  • Type: Pad
  • Kompatible Modeller: Oculus Quest 2
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kompatible Mærker: Oculus Quest 2
  • Mærke: ZAPO
  • Pakke: Ja