Seneste Elegant Design Toppede Revers Kvinders Jakke One Piece Suit Blazer Med Bælte og Sexet Prom Party Brylluppet Bære Pels Custom Made
Seneste Elegant Design Toppede Revers Kvinders Jakke One Piece Suit Blazer Med Bælte og Sexet Prom Party Brylluppet Bære Pels Custom Made
Sku: w1776
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr620.84 kr940.67

Beskrivelse:

WELCOEM TIL VORES BUTIK Vi har EGEN Fabrik,Vi Understøtter brugerdefinerede Mænd/Kvinder Passer, brudekjoler,Brudepige Kjoler,Blomst Pige Kjoler,Barnedåb Kjoler,Mor Til Bruden Kjole,Bryllup, Jakker osv.hvis du har nogen billeder vil, bare kontakt os og vis mig, at vi kan give dig den bedste pris, tak !Måle Guide : Custom Made Fuld OG SENDT Følge Infromation efter du har betalt, Bedes du invitere dine national professional skræddersy dine målinger...

Din størrelse er vigtigt.

Bemærk: Dette er de oplysninger, du har brug for at give.

Size Enhed: Cm eller tommer

Post Color =____(billede eller brugerdefinerede farve, brugerdefineret farve kan du se vores farveprøver)

1.Halsudskæring =___CM eller tommer

2.Skulder til skulder =____CM eller tommer

3.Arm Længde = ____CM eller tommer

4.Ærmegab= ____CM eller tommer

5.Manchet = ____CM eller tommer

6.Bryst =____CM eller tommer

7.Mave=____CM eller tommer

8.Talje =_____CM eller tommer

9.Hofter= _____CM eller tommer

10.Tøj Længde =______

11.Bukser-Længde= _____ CM eller tommer

12.Låret=_______CM eller tommer

13.Højde=_______CM eller tommer (fra toppen af hovedet til gulv med bare fødder)

14.Vægt=_____Pounds

15.Du skal passer på det seneste leveringsdato ____

Model Vis:

Shipping Metoder:

Elementer vil blive sendt med TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, Kina Post osv.

Leveringstid:7-10 arbejdsdage af TNT, UPS, FedEx, DHL osv.

Dette er en international forsendelse.Varen vil blive sendt fra Kina til din adresse.

Vi kan folde den kjole inde ud for at beskytte den smukke perler eller blonder.Vi vil sætte kjole i en kurer taske.Damp tryk anbefales efter international transport.Før forsendelse vil vi gøre en omhyggelig undersøgelse, har prøvet at være nogen problemer.Men hvis køberen få de varer fundet problemer, kan du kontakte med os, vil vi hjælpe dig ordentligt behandlet.

Om Told Gebyr:

For at være ærlig, i de fleste af tid, at køberen ikke behøver at betale told gebyr.Men nogle gange told skat opkræves.Normalt sælger ikke ansvarlig nogen told gebyr, bedes du tjekke fællesskabets politik på din egen plads.

Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.Oprigtigt tak for din forståelse!

Retur-Og Returret :

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren.Alle ordrer, der er arrangeret i henhold til din ordrebekræftelse.Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og tilfredsstillende løsning, sådan som refusion eller ombytning anden ny konto for dig.Vær venlig at kontakte os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.

Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt.Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion.Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole!Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.Det er et krav, at vare-eller kjoler bør være returneret til os within14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

1. Q: Hvordan kan jeg få rabat?

A: Vær favorit vores butik, og du kan få vores butik kuponer.

2. Q: Kan jeg tilpasse størrelsen?

A: Ja, størrelsen kan tilpasses i henhold til dine egne målinger.For flere detaljer, kan du kontakte os, tak!

3. Q: Kan jeg sende dig nogle billeder til at tilpasse kjoler?

A: Vi gør skræddersyede kjoler i henhold til billeder-og dine behov.Hvis vores nuværende lister er ikke appellerer til dig, er du velkommen til at sende fotos, du altid har drømt om.

4. Q: Kan du sende nogle rigtige billeder?

A: Kære, er alle vores kjoler skræddersyet.Hvis vi forberede alle de andre billeder, vi vil vise i detaljer.Vi kan også sende dig nogle dress billeder fra vores fabrik for din reference.Kontakt os, hvis det er nødvendigt.

5. Q: Kan jeg bestille ændring på oprindelige design ?

A: Gratis til små vekslen, såsom tilføje ærmer osv.Men alle krav skal være rejst før produktionen gik i gang.

6. Q: Hvordan lignende, kan du gøre kjoler?

A: Alle kjoler vi har foretaget, er 95% ~ 99% svarende til det oprindelige billede på grund af det forskellige stof og blonde mønster.Hvis du ønsker 100% præcis de samme, tilgiv.Der er ikke to identiske blade i verden.Tak for din forståelse.

7. Q: Hvor lang tid kan jeg modtage det?

A: vi Normalt need7work dage til at gøre kjole, og leveringstiden afhænger af lande.Du kan kontakte os for yderligere oplysninger.

Tags: kamera peak design, blazer dame, blå frakke, bukser til mænd, der passer, lang blazer, peak design, enkle, blazzer mænd, blazer til kvinder, blazer, formel jakke, flyder blazer kvinde.

  • Mærke: Muriel Lester
  • Stil: Formel
  • Alder: Alderen 18-35 År
  • Køn: KVINDER
  • Mønster Type: Patchwork
  • Tøj Længde: Almindelig
  • Element Type: Blazere
  • Ærme Længde(cm): Fuld
  • Dekoration: Perlebesat
  • Tøj Mønstre: Slank
  • Stof Type: Polyester Bomuld
  • Sæson: Forår/Efterår
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer