PCI-E 3.0 1X Dobbelt 90 Graders Extension Kabel Understøtter lydkort netværkskort Længde Kan Tilpasses
PCI-E 3.0 1X Dobbelt 90 Graders Extension Kabel Understøtter lydkort netværkskort Længde Kan Tilpasses
Sku: w178729
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr139.64 kr151.78

Beskrivelse:

modname=ckeditor

Forhold, der kræver opmærksomhed

1. Når du indsætter den ledning, er det nødvendigt at anerkende den retning, du må ikke indsætte bakgear, eller sæt den afvigelse, at forhindre, at udstyr fra brændende ned.Når indsættelse af the wire, første hold stikket på udstyr, og sæt derefter ledningen, for at undgå at bryde pin socket med for meget kraft.Ingen bøjning eller trækker er tilladt inden for 2cm af svejsning sted mellem den anden ende af wiren og kredsløb.

2, forskellige bundkort og udstyr signal køreegenskaber og andre forhold, er ikke det samme, gemme testresultater er ikke garanteret at være i overensstemmelse med dine test resultater, så længe det er tilsluttet forlængerledningen, vil der være tab af signal, perfekt krav, ikke købe.

3, grafikkort eller bundkort er det elektroniske udstyr, der vil stige med tiden og aldring oxidation, så forbindes til udvidelse linje vil kun blive mere ustabil, ikke støtte det gamle udstyr;Din enhed understøttes ikke i mere end tre år, skal du ikke købe.

Produkt navn: pci-e 1X forlængerledning

Produkt specifikationer: 1X par af 900

Wire længde: 5-100 cm, længde kan tilpasses

Tilpasning type: støtte alle pci-e interface til lydkort, netkort, køb-kort, USB-kort, osv.

Product funktion: undgå den gensidige forstyrrelser mellem det udstyr, gør det udstyr, der ikke påvirker hinanden, styrke varmeafledning og forbedre ydeevnen

Instruktioner: pci-e1x åbning slot design, support 1X/4X/8X/16X interface pci-e kort, goldfinger PCB væksthæmmede til 6mm, der effektivt kan løse en række af pci-e interface KORT i bundkortet mekanisme interferens problem.Pci-e3.0 stabilt på fuld hastighed, kompatibel med nedadgående 2.0, goldfinger 90 grader ned, slot 90 grader op.

\\

\\

'

Tags: xr iphone tilfælde hvid gul.

  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK