Udendørs Camping Kompas Paracord Ledningen Karabinhage Oplukker Klatre Nøglering Taktisk Redskab Til Overlevelse Ledningen Rygsæk Spænde
Udendørs Camping Kompas Paracord Ledningen Karabinhage Oplukker Klatre Nøglering Taktisk Redskab Til Overlevelse Ledningen Rygsæk Spænde
Sku: w179030
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr4.07 kr8.01

Beskrivelse:

Multifunktionelle Udendørs Nøglering Ring Camping Karabinhage Paracord Snor Reb Overlevelse Nødsituation Snap Klip Knude Oplukker Værktøjer med Kompas

Funktion:

Funktionen af paracord: Det kan stoppe blødningen, lave fælder, binde op i midlertidige telte, bære udstyr, forhindre tab, osv.i akutte situationer, og kan anvendes til akut hjælp!

Faldskærmen reb har en diameter på 3 mm og bruges til trailere.De materialer, der anvendes, er alle paracord, som er de samme som tove, som anvendes i havet af skibe, og har fordelene af korrosionsbestandighed og ældningsbestandighed.

Hvis det er nødvendigt, det kan skilles ad og bruges som et reb (rebet er 3,5 meter til 3,7 meter i længde og 4 mm i diameter).

Den trækkraft af et enkelt reb er omkring 280 kg.

Specifikation:

Vigtigste organ, materiale: Nylon

Produktets farve: Army Grøn, Army Grøn Camouflage, Desert Camouflage, Rød og Sort

Produkt størrelse: 16x3x1cm/6.3x1.18x0.39in

Produkt vægt: 35g

Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

1 X Karabinhage

Tags: ar, airsoft, sæt picnic kniv gaffel ske rejse, pistol sok, 12 gauge shotgun, edc, camp komfur ventil, for en vandretur, bushcraft kit, TC4 Titanium.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Pocket, Multi-Værktøjer

Relaterede varer