Vævet Billedtæppe Bomuld Reb Macrame Væggen Hænger Træ-Svævende Hylde Boho Planter Hylde Storage Rack Hjem Wall Decor
Vævet Billedtæppe Bomuld Reb Macrame Væggen Hænger Træ-Svævende Hylde Boho Planter Hylde Storage Rack Hjem Wall Decor
Sku: w180858
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr126.48 kr166.46

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Materiale:Bomuld og træ

Størrelse:40 x 110cm

Farve:Som billedet viser

Mængde:1 x storage rack

Funktioner:

1. Lavet af høj kvalitet bomuld, tråd, stærk og holdbar.Hængende hylde kan rumme plantning gryder i forskellige former og størrelser.

2. Den svævende hylde og er det perfekte valg for enhver rustikke, rustikke, moderne, bondegård eller naturlige hjem vægdekoration.De har en unik landlige charme.

3. Blonder vægmonteret hylde, og er det perfekte valg til din dekoration, som kan straks tilføje varme og tekstur til alle rum i dit hus!Perfekt gave ideer til familie eller venner, ideelle til fødselsdage, jubilæer, bryllupper, osv.

4. Disse flydende hænge hylder er en fremragende bondegård, træ-væg dekoration til dit køkken, spisestue, stue, soveværelse, landejendom, lejlighed, sovesal eller på kontoret.Eller, du kan hænge plante hylder på indendørs eller udendørs vægge, i front af windows, windows eller på terrasser.

5. Gøre en meget unik gave til en ven eller dig selv.Du kan dekorere den frie plads på væggen med din favorit planter, og efterlade flere grønne planter i stuen for at integrere det med naturen.

Pakke inkluderet:

1 x storage rack

Bemærk:

Størrelsen af den manuelle måling kan have nogle fejl, det er inden for det interval på ±1 cm, den faktiske størrelse skal være underlagt den faktiske objekt.

På grund af forskellig belysning og optageforholdene, farven på billedet kan variere fra det faktiske produkt.Der henvises til det faktiske produkt.

Tags: kvinder indiske indretning, boho indretning hjem, boho chic indretning, macrame hylde, kork væg hylder, macrame træhylder, golden hylde indretning, macram, tribal indiske indretning, bygget hjørnehylde indretning.

  • Nej. af Tiers: Single
  • Materiale: Træ
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Klassificering: Ikke-folding Rack
  • Installation Type: Hook Type

Relaterede varer