Rustfrit Stål Milano Mesh urrem Til Suunto KRYDSE 18mm 20mm 22mm 24mm DW,Vacheron Constantin Ur band Borger,IWC
Rustfrit Stål Milano Mesh urrem Til Suunto KRYDSE 18mm 20mm 22mm 24mm DW,Vacheron Constantin Ur band Borger,IWC
Sku: w181636
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr99.53 kr165.89

Beskrivelse:

Kære venner, Vi er meget glade for, at du kom til vores butik. "Synet Fokus" håber du har en god shopping.Kontakt os, hvis du har nogen spørgsmål.Vores kunder betyder verden for os.Af denne grund, vil vi kun give dig de bedste produkter og service omkring.

Produkt beskrivelse

Mærke: Syn Fokus

Farve: Sort, Sølv,guld,Rose guld

Materiale: 1mm Rustfrit Stål-Vævning

Størrelse: 18mm 20mm 22mm 24mm

Total længde: 20 cm

Spænde-farve proces: Belægning

Spænde farve: Sort, Sølv,guld,Rose guld

Spænde materiale: stål 304

Passer til : Suunto TRAVERSE/Alpha,DW,Vacheron Constantin,Borger,IWC

Pakke inkluderet:

1 XWatch Band(se medfølger ikke)

2 XPins( Suunto TRAVERSE/Alpha tilbyder pins, andre mærke ikke giver )

1XTool

Bemærk

Hvis du ikke er sikker på om den passer med dit ur eller ikke, bedes du kontakte os for at få hjælp.Tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med

Ofte stillede spørgsmål

SF1-vil du støtte og engros dropshipping?

Ja, vi glæder os, kan køber få 5% for ordrer over 2 stk, 10% for ordrer over 3 stk.Hvis du har brug for mere end 50stk, taler til os inden for, er vi klar til at hjælpe dig på første gang.

SF2-Er der et værktøj til udskiftning af bandet, og hvordan du pakker?

Ja, vi vil sende en skruetrækker for hver ordre.Den pakke kommer også med en let vægt syn fokus følte sag til at holde remmen, skal du forhindre dem fra ridser og stød, så den pakke, der vil være i god stand hele vejen, når du åbner pakken.Hertil kommer, at du kan holde remmen i lommerne for at rejse, eller når du ønsker at ændre bands.Desuden tilfælde kan optræde som en pung til at holde små ting som nøgler.

SF3-Er stropperne den samme som på hjemmesiden?

Bemærk venligst at da dette er en naturlig hud, ikke to ur remme er ens, og vil afvige væsentligt fra foto.Hvis det var PU, så mønsteret og korn vil være den samme.Vi sælger kun naturlige hud, så ikke to ur remme er ens, og vil afvige væsentligt fra foto.

Note_, Fordi den rem, der blev formet under produktionsprocesser, ny rem kan være hård.Fold det flere gange, eller bruge den til et par dage,den rem, der vil være blød og behagelig at have på.

Feedback_ Når din vare ankommer i tilfredsstillende stand, kan du efterlade en positiv feedback til os.Vi vil gøre det samme for dig.Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback, før e-mail dit problem til os.Vi skal hjælpe dig med at løse problemet.

Tags: BORGER, suunto, iwc, replica ur, mesh rem, 21mm gummi rem, casio mtp, borger watch mænd, citizen promaster 20mm, vacheron konstantin se.

  • Bandet Materiale Type: rustfrit stål
  • Tilstand: Nyt uden tags
  • Element Type: Watchbands
  • Lås Type: Spænde
  • Bandet Længde: 20cm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: SF-ST-011
  • Mærke: synet fokus

Relaterede varer