Resin Garden Micro Gnome-Statue Vinter Dekorationer til Gårdhave Værftet Veranda Gave
Resin Garden Micro Gnome-Statue Vinter Dekorationer til Gårdhave Værftet Veranda Gave
Sku: w182447
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr60.70 kr99.53

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Gave at Give - Inspireret af det Skandinaviske tale, denne sød Gnome fungerer som en vidunderlig ud til at lysne op din baghave, græsplæne, dam, pool eller, eller indendørs på vindueskarme, bordplader eller entryways.

En stor gave, der passer til din familie og venner til Jul, Efterårsferie, fødselsdag og alle andre anledninger.

Solar-Powered Belysning - Belyse din udendørs plads om natten med lys-up-orb, som udsender en varm glød, som sætter solen eller omgivelserne bliver mørke ved at absorbere sollys i løbet af dagen med den kvalitet, indbygget solpanel.

Let at Bruge - Bare tryk på den nederste knap, og lad det i " on " position i dagtimerne.Solar panel vil opkræve inden for 5-8 timer i løbet af dagen og lyser automatisk om natten i 8-10 timer.

Vejr-Bevis - Hånd-malet og færdig med en UV resistente belægning, der kan modstå alle typer vejrforhold med en holdbar, høj kvalitet harpiks, så farve fading, regn og frost ville ikke være et problem.

Specifikation:

Størrelse: 27x20cm / 10.62x7.87inch

Pakken Indeholder:

1 Stykke Have Gnome-Statue

Bemærk:

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Tags: gnome plys, artikel jul, christma, halloween pynt, gnome noel, christma ornament, ansigtsløse gnome, 2021 julepynt, jul flake, indretning hjem.

  • Tema: Landskab
  • Stil: Pastoral
  • Materiale: Harpiks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)