Yoga Cirkel Dobbelt Greb Yoga-Pilates-Ring Bodybuilding Træning Circle Fitness, Circle Fitness Træning, Pilates Tabe Udstyr
Yoga Cirkel Dobbelt Greb Yoga-Pilates-Ring Bodybuilding Træning Circle Fitness, Circle Fitness Træning, Pilates Tabe Udstyr
Sku: w18251
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr10.74 kr15.32

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Høj kvalitet og holdbar: Dette pilates cirkel er lavet af høj kvalitet PC, som er holdbar, lugtfri og høj styrke.Det kan modstandsdygtige over for korrosion og virkning.

2. Komfortable Håndtag: halvmåne-formet håndtag er i ergonomisk design, non-slip og mere behagelig og bekvemt for hjælp.

3. Praktisk: Denne yoga-ring er godt for gulv-og Pilates-øvelser, der kan bruges til at brænde mave fedt og tone overarme, indre og ydre lår, bug-og bækkenhule muskler og styrke mobilitet, smidighed og udholdenhed.

4. Let og transportabel: Denne Yoga-Ring design med de bedste toning ring med polstring for ekstra komfort, når du gør øvelse.Det er meget let for overførsel, som giver dig mulighed for at bære bekvemt.

5. Ergonomisk design: Dette produkt vedtager ergonomisk design og er meget nem at bruge.

Beskrivelse:

Dette pilates ringen er ideel til både kvinder og mænd, det kan bruges hjemme, yoga, fitness, pilates, eller fitnesscenter.

Specifikationer:

Type: Pilates Cirkel

Materiale: PC

Antal: 1 stk

Farve: sort ,lilla ,blå ,grå,pink(valgfrit)

Diameter: 39cm

Pakke Inkluderet:

1 pc* Pilates Cirkel

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Tags: ywf2d axial fan.

  • Materiale: PC
  • Farve: Black, Lilla
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mængde: 1 Pc
  • Model-Nummer: Yoga-Pilates-Ring
  • Type: Pilates Cirkel
  • Diameter: 39cm

Relaterede varer