Lange Væg-monteret Termometer Hygrometer Indendørs Temperatur-Og Hygrometer Dyrkning Og Plantning Frosne Pointer Termometer
Lange Væg-monteret Termometer Hygrometer Indendørs Temperatur-Og Hygrometer Dyrkning Og Plantning Frosne Pointer Termometer
Sku: w186136
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr3.56 kr5.47

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Materiale: sikkerhed: Det vigtigste materiale er plastik, og den temperatur måleområde er -30-50°C. luftfugtighed måleområde er 2RH, og temperaturen målenøjagtighed ±1℃.

2. Gældende objekter: produkt, der ikke kræver batterier, fysisk reaktion, tydelig skala, der er egnet til daglig husholdninger, laboratorier, vegetabilsk drivhuse, landbrug, akvakultur og andre miljøer.Det kan være lagt eller hængt for produkter med dobbelt anvendelse.

3. Lodret indendørs termometer: Den vertikale form giver dig mulighed for at installere det i staldene, skåle, grønne huse, hjem haver, og hjælper med at spore temperatur.De mellemstore er også velegnet til kældre, værksteder, kontorer, laboratorier, planteskoler eller værelser.

4. Termometer og hygrometer: Det har både grader Celsius og Fahrenheit.Ikke kun kan fortælle temperaturen, men det kan også hjælpe barnet til at forstå verden vejr eller udføre videnskabelige projekter.

5. Væggen termometer: Der er et hul til montering på bagsiden af termometeret.Du kan bruge skruer til at hænge det på væggen, eller bruge en sugekop (medfølger ikke) til at tilslutte den til dit vindue for at hjælpe dig med at holde temperaturen på et ideelt niveau.

Beskrivelse:

Dette er et holdbart glas rør termometer, lavet af plastik og farvede plader, ser meget stabil og stilfulde, og er en god indvendige væg dekoration.

Specifikationer:

Temperaturområde: -30-50℃

Fugtighed: 0%- 100% RH

Målenøjagtighed: temperatur±2°C,luftfugtighed±5%(40-70%)

Anvendelse: hængning

Størrelse:230*66mm

Farve:hvid

Temperatur måling nøjagtighed: 1℃

Materiale: plastik

Anvendelsesområde: husholdnings -, vegetabilsk drivhuse, landbrug, akvakultur, osv.

Pakke Inkluderet:

1 * Termometer

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: blomst indendørs, bonsai frø, vokse, bluetooth udvendig termometer, hydropon, bonsai blomst, growbox, Indendørs, bonsai plante, skmei bluetooth-termometer.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: 230x66mm
  • Staten Forsamling: Klar til at Gå,
  • Mærke: OCDAY
  • Brug: Hængende
  • Materiale: Plast
  • Certificering: Ingen