PE Plantning Taske Udendørs Vertikale Have Kartofler, Jordbær Åndbar Plante Taske Havearbejde Tilbehør
PE Plantning Taske Udendørs Vertikale Have Kartofler, Jordbær Åndbar Plante Taske Havearbejde Tilbehør
Sku: w186160
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr5.15 kr10.23

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Materiale: Vores anlæg taske er lavet af PE materiale -, miljø-venlige, vandtæt, anti-ætsende resistente over for varme, kulde-resistente, er holdbare til at bruge.

2. Visualisering: De kartofler, der vokser poser har designet en visualisering vindue, der kan åbnes og lukkes, hvor du ikke kun kan tjekke, om dit anlæg er gamle, og du kan nemt høste planter gennem vinduet uden at skulle grave i jorden.Meget bekvemt for avlerne at observere rødderne af planter og andre aspekter.

3. Åndbar: Der er mange små huller i bunden af hver lomme, de er drænhuller, der kan hjælpe dine planter vokser bedre.Det giver et sundt miljø for rod planter.

4. Bekvemmelighed: Dobbelt håndtag af vores plantning poser kan bringe dig stor komfort, når du flytter dem.Og det kunne foldes sammen for nem opbevaring, når det er i brug.

5. Ansøgning: vegetabilsk vokse tasker er ideelle til terrasser, små haver, altaner, sunrooms, og enhver offentlig plads.De kan bruges til at plante kartofler, taro, radise, gulerødder, løg, og mange andre grøntsager.

Beskrivelse:

Dette produkt er en plante taske.Vores anlæg taske er lavet af PE-materiale, som er miljøvenlig, vandtæt, anticorrosive, varme-resistent, kulde-resistente, og holdbart.

Specifikationer:

Materiale: PE

Størrelse:34*35 cm,35*50 cm,30*35 cm,35 * 45cm,23 * 28cm,25*22cm(valgfrit)

Kapacitet:7 liter,10 gallon,5gallon,3 gallon(valgfrit)

Style: pastoral

Farve:grøn

Anvendelse scenarier: grønnere engineering, hjem, have, balkon køkkenhave, blomsterhave væksthusproduktion

Pakke Inkluderet:

1 * Plantning taske

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xr iphone emballage.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer