Motorcykel hjulnavet, Dæk Klistermærker moto Indre Rand Tilbehør Dekorative reflecative logo Mærkat For YAMAHA R1 Tegn
Motorcykel hjulnavet, Dæk Klistermærker moto Indre Rand Tilbehør Dekorative reflecative logo Mærkat For YAMAHA R1 Tegn
Sku: w186538
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr99.53

Beskrivelse:

Om produktet

- Det er et sæt af reflekterende klistermærker. - Disse klistermærker se smuk - Betingelse: 100% ny - Materiale: reflekterende mærkat, Selvklæbende, bare skræl og pasta, Passer til yamaha R1

Sammensætning

Den komplette mærkat består af tre dele.Det første lag papir for at beskytte den selvklæbende.Det skal pilles ud, før limning.Det andet lag er selvklæbende vinyl.Vedhæftningen er stærk, og det er ikke let at falde af.Det tredje lag er beskyttende film, vandtæt solcreme ikke falmer.

Detalje billede

FAQ

Q: Er det vandtæt?A: Vandtæt,solcreme ,ikke fade Q: Er mærkaten let at falde af?A: Nej, stærk vedhæftning, der sikrer, at produktet ikke skalle af.Q: Hvordan du installerer ?A:Rense fælge,skal du fjerne støv og olie,bare skrælle og pasta, meget enkel og praktisk. !Du må ikke installere klistermærker i regnfuld dag eller høj luft fugtighed!

TIPS

1.Den hvide farve ser lidt grå på grund af den indflydelse af det reflekterende materiale.Hvis du ikke kan acceptere disse grå, kan du kontakte kundeservice for at købe hvide, der er ikke reflekterende materiale.Hvis der er ingen kommentarer og ingen kontakt med kundeservice, de reflekterende materiale klistermærker sendes som standard. 2.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt og løse problemet for dig.Vi vil helt sikkert hjælpe dig med at løse problemet og give dig et tilfredsstillende svar.I mangel af kommunikation, håber jeg, at du: 1 du Må ikke åbne den tvist, i vil; 2 ikke forlade en neutral eller negativ feedback; ---Tak for din forståelse : )

Flere Farver Tilgængelige

Tags: yamaha logo, moto mærkat, emblem yamaha, logo klistermærke yamaha, mærkat xmax, vinyl yamaha, decal yamaha, motorcykel mærkat yamaha, mærkat yamaha, 3d-emblem yamaha.