Fire-i-En Multi-Funktionel Fremragende Skarphed Produkt Køkken slien Hurtigt Slien Husstand køkkenkniv
Fire-i-En Multi-Funktionel Fremragende Skarphed Produkt Køkken slien Hurtigt Slien Husstand køkkenkniv
Sku: w186675
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr39.41 kr53.96

Beskrivelse:

Funktioner:

1. 4-trins kniv slibning system: Med vores fantastiske 4-slot-systemet.Den 1. slot er for en saks.2nd diamant slibning stang reparerer og glatter beskadigede knive før 3rd slot skærper at genoprette sin V-form.Endelig, 4th slot fine melodier til en ren polsk.

2. Hurtig slibning: Kun et par aflæser kan udføre slibning af køkken kniv inden for ti sekunder.På grund af sin unikke håndtag design.

3. Non-slip gummi base: vores kniv og saks slibesten med heavy-duty, non-slip gummi under bunden, som giver en mere stabil base, når slibning af din kniv.

4. Premium kvalitet: Med vores professionelle kniv og slibesten kit, du behøver ikke at være en kok til at lave mad som en!Fremstillet af solid plast, det er stærke, holdbare, og er designet til at vare et helt liv.

5. Vejledning til brug: Hold fast i håndtaget på blyantspidser fast i den ene hånd, og hold håndtaget i den anden hånd.Vælg en passende skarphed position, og den banebrydende vil gå lodret ned, og træk det tilbage flere gange i den ene retning.

Beskrivelse:

Kniven slibesten har 4 slots, der kan skærpe dit køkken rekvisitter og saks hurtigt og effektivt.

Specifikationer:

Materiale: HIPS, PS

Størrelse: 205 * 65 * 38mm

Formål: Slibning

Pakke Inkluderet:

1 * Slibesten

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xs maxs bestyrelsen.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: AMW