Chiukai DIY bagning basketball, fodbold og baseball ler flydende silikone formen
Chiukai DIY bagning basketball, fodbold og baseball ler flydende silikone formen
Sku: w187090
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19.70 kr30.32

Beskrivelse:

Produkt navn: Bold type silikone formen

Materiale: Helt nye miljøvenlige fødevarer silikone

Vægt: 33g

Farve: Pink

Bruger: kager, med fondant, chokolade, gips, stearinlys, lim, fondant, ultra-lys, ler, keramik ler skimmel, forme, værktøjer, osv.Meget udbredt

Størrelse: 5.7x5.7 cm Tykkelse: 1,1 cm

Emballage: pp pose

Produkt beskrivelse: Forskellige stilarter, nye stilarter, bred anvendelse, stærk og holdbar, der eksporteres til Europa, Usa og mange andre lande.Mad-grade silikone råvarer opfylde kvaliteten af den AMERIKANSKE FDA,Bagning forme, børn med at udvikle manuel kunnen, kunstnerisk forståelse og andre interessante værktøjer.

(Vægt og størrelse er alle manuelt målt, tilgiv hvis der er nogen fejl)

Rengøring og vedligeholdelse af silikone formen

1. Før du bruger det for første gang, skal du rengøre den med vand eller rengøringsmiddel til at fjerne overflade støv.Før formen er brugt til bagning, en lille mængde smør kan bruges til frakke indersiden af formen.Når du bruger kontinuerlig forme, hvis der er en tom tank, tilsæt vand til den tomme tank, og tom afbrænding er forbudt.

2. Efter hver brug, kan det lægges i blød i fortyndet rengøringsmiddel til 10-30 minutter.Når rengøring, skal du bruge en blød klud til rengøring.Brug ikke grove rengøring af bolde og andre genstande til at rengøre, så som at undgå ridser og skader på formen.Efter rengøring, bedes du tør det og læg det i en opbevaringsboks.Silica gel er tilbøjelig til at elektrostatiske reaktion, og vil absorbere små partikler og støv i luften.Når det ikke anvendes i lang tid, bør det ikke være direkte udsættes for luft.

3. Når de anvendes i en ovn, det skal være placeret i midten af ovnen, holde en afstand af cirka 10 cm fra de varme rør, og der er 5 cm fra væggene i ovnen for at undgå høj temperatur skader på formen.

4. En del af formen har revner.Dette er skåret, når de forlader fabrikken, hvilket er praktisk, for købere at demold.Hvis det er ikke skåret over, kan det ikke være demolded.Når den er i brug, skal de nedskæringer, der er godt, wrap dem med plastfolie eller gummi bands og hæld væsken i det.

Funktioner af silikone formen produkter:

1. Den vigtigste komponent i Silikone Silikone er silica gel, som er en naturlig bestanddel, der findes i sand, sten og krystaller.Ikke gummi eller plastik!Silica gel er en sten på stranden, low-carbon og miljøvenlig.

2. Silica gel har høj fleksibilitet, korrosion modstand, temperatur resistens, er velegnet til madlavning og bagning, er det bedste råmateriale til direkte kontakt med fødevarer, og den er enkel og praktisk.

3. Gennem test, sundheds-og sundt, naturligt antibakteriel, kan forhindre avl af bakterier og svampe.Derfor er der en masse silikone produkter baby produkter og medicinske produkter.Såsom: sutter, silikone, plastik kirurgi, osv.

4. Genanvendeligt, holdbar og lavt energiforbrug.

5. Det har en stabil strukturelle mekaniske egenskaber, så det er ekstrem temperatur modstand og et bredt temperaturområde.Den laveste temperatur er minus 40 grader, og den maksimale temperatur på 230 grader.Det kan være opvarmet og frosne jævnt.

6. Det har korrosionsbestandighed til rengøringsmidler og andre typer af ætsende stoffer og er nem at rengøre.

7. Efter brug, alle råvarer, vil ikke holde sig til formen.

Tags: basketball kage udsmykning, kage fodbold, basketball kage skimmel, basketball skimmel, basketball-års fødselsdag kage, basketball kage topper, peak, hammer krog, plast stencil, bolden chokolade skimmel.

  • Sjofelt Billede: No
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Kategori: Bagning mug/skimmel kage
  • Type: Kage Værktøjer
  • Kage Værktøjer Type: Skimmelsvampe
  • Produkt Kategori: Kage Skimmel
  • Mærke: NSYCA
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Form: Round Shape
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Materiale: Silikone Gummi, Silica Gel
  • Model-Nummer: b363
  • formål: Kage, Chokolade Skimmel
  • Certificering: CE / EU, CIQ, EØF, FDA, LFGB, SGS

Relaterede varer