Blød Sofa Dække Velvet Elastiske Læder Hjørne Snit Til Stuen Sofaen Dækker Sæt Lænestol Dække L Form Sæde Slipcovers
Blød Sofa Dække Velvet Elastiske Læder Hjørne Snit Til Stuen Sofaen Dækker Sæt Lænestol Dække L Form Sæde Slipcovers
Sku: w188241
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr118.73 kr169.64

Beskrivelse:

Om Produkterne

Occuicer® velvet blødt tekstureret møbelovertræk vil bringe din sofa et nyt look.De er gode beskyttere til hjem med børn, blødt og slidstærkt stof, giver en behagelig fornemmelse.Beskytte dine møbler fra spild, pletter, slid og ælde for at forhindre det fra at blive ødelagt.

Stof Detaljer

Occuicer® velvet slipcovers er lavet af 85% polyester/15% spandex velvet bløde materiale.Ultra høj elasticitet, super bløde og rynke fri, Fikse op dit hjem og gøre det så rig og luxe som fløjl stof i sig selv

Måle Guide

Måle længden af Del A og Del B-B langs den røde linje, og vælg derefter den korrekte indstilling.For eksempel: hvis længden af Del A-A er 120cm og B-B er 210cm, er du nødt til at vælge 1 stykke, Del A,-En 90-140cm og 1 stykke, Del B,-B 195-230cm, Bedes måle størrelsen på din sofa omhyggeligt.Tage hensyn til, armlæn for.Hvis du ikke tager armlæn højde for, sofa dækning passer måske ikke på din sofa Tips: du er nødt til at købe 2 stykker dækker i alt for en gennemført L-formet sofa sofa skal være af type L-eller Hjørne kombineret med 2 dele hver for sig.

Farve Valg Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give os 5 stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores projekter og tjenester, kan du efterlade en positiv feedback og tilføje 5 stjerner.Hvis du har spørgsmål om vores projekter, eller-tjenester, skal du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Efter at have modtaget betaling, vil vi give dig positiv feedback.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, bedes du kontakte vores kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis.

Hvis vi ikke ved, det er umuligt at løse problemet!

betaling

1) Vi accepterer TT, Alipay for Western Union.Alle større kreditkort accepteres gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen, vent et par minutter, og prøv igen.Betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. Global transport. (Undtagen for nogle lande og APO/FPO) butikschef anbefaler køber at vælge www.simonemoelle.dk logistik, for at lette forespørge logistik opdatering ankomst oplysninger.

2. Når betalingen er bekræftet, vil ordren er behandlet i tide.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke faktiske elementer, og er kun til reference.

5. Den service, transport tid er leveret af transportøren, undtagen weekender og helligdage.Transporttiden kan variere, især i ferier.

6. Hvis du ikke modtager varen inden for dette tidsrum, bedes du kontakte os.Vi vil spore varer og svare dig så hurtigt som muligt.Vores mål er at tilfredsstille vores kunder!

7. På grund af forskelle i opgørelsen status og tid, vil vi vælge at sende fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vores sælger ikke bærer import skat og køber er ansvarlig for det.Eventuelle tvister, der opstår heraf, er urimelige.

9. BR købere giv cpf eller cnpj, dette vil hjælpe dig med at få det hurtigere.

Returnering og tilbagebetaling

1. Fra datoen for modtagelsen, har du 7 dage til at kontakte os og 30 dage til at returnere det.Hvis du ejer dette element for at få mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og vi vil ikke vende tilbage eller erstatte det.Ingen undtagelser!Fragtomkostninger afholdes af både købere og sælgere.

2. Alle returnerede varer skal man bruge den originale emballage, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, den specifikke årsag til gengæld, og dit ordrenummer.

3. Vi vil refundere din fulde vindende beløb, efter at have modtaget den oprindelige vare, og den emballage, herunder alle komponenter og tilbehør.Både køber og sælger aflyst www.simonemoelle.dk transaktion.Eller, du kan vælge at erstatte.

4. Hvis produktet ikke opfylder de krav til reklamer, vil vi afholde alle forsendelsesomkostninger.

Tags: xt 660 top.

  • Note 4: Hvis du har spørgsmål, pls velkommen til at kontakte os
  • Stil: Solid
  • Proces-Teknik: Grundlæggende
  • Funktion Type: Alle Dækker
  • Sæson: Efterår og Vinter
  • Materiale: Polyester
  • Note 2: Dette dækker kun kan passe sofaen med hul
  • Note 3: Bemærk måle din hjørnesofa først, før du foretager en ordre
  • Gældende Sofa: Snit Sofa
  • Mønster Type: MULTI
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: General size, L shaped Sofa need buy 2pieces
  • Produktion: Sofa Dækning
  • Note 5: pudebetræk er ikke inkluderet i prisen
  • Note 1: Dette cover passer til de fleste typer af sofa
  • Fabirc Konstruktion: 250gsm

Relaterede varer