Pet Oppustelige Pool Float Pet Supplies Bærbare Oppustelige Flydende Række Let Udendørs Hund, Kat Flyde Vand, Legetøj Til Hunden
Pet Oppustelige Pool Float Pet Supplies Bærbare Oppustelige Flydende Række Let Udendørs Hund, Kat Flyde Vand, Legetøj Til Hunden
Sku: w188515
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr119.93 kr203.32

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Ideel til Hunde: Denne hund swimmingpool float er perfekt til hunde og andre kæledyr, og det kan støtte en vægt kapacitet på op til 80 kg.

2、Bare den Rigtige Størrelse: pet oppustelige flydende toy måler omkring 120*92cm/47.24*36.22 tommer i størrelse, når den er oppustet, og det er velegnet til små og store hunde og andre kæledyr.

3、Pet Swimmingpool Toy: Dette legetøj er udhulet i midten, så din hund benene kan strækkes ud i swimmingpoolen for at padle.

4、Premium Materialer: tykt øko materiale gør swimmingpool float holdbar og kan bruges i flere år.Bemærk: Det er bedst at trimme din hund negle kort før brug for at undgå at ridse swimmingpool flyde.

5、Let & Bærbare: pool float er små, når deflateret, og som kan sættes i en praktisk rygsæk til rejser og opbevaring.

Beskrivelse:

Ideel til Hunde: Denne hund swimmingpool float er perfekt til hunde og andre kæledyr, og det kan støtte en vægt kapacitet på op til 80 kg.

Lige den Rigtige Størrelse: pet oppustelige flydende toy måler omkring 120*92cm/47.24*36.22 tommer i størrelse, når den er oppustet, og det er velegnet til små og store hunde og andre kæledyr.

Varm Tip: Før du køber, så bemærk at måle størrelsen af dit kæledyr.

Pet Swimmingpool Toy: Dette legetøj er udhulet i midten, så din hund benene kan strækkes ud i swimmingpoolen for at padle.

Safe & Praktisk: swimmingpool flydende legetøj er sikkert for hunde og kæledyr.Den flydende legetøj er designet med eksterne og interne oppustelige strukturer for at sikre sikkerheden af hunde.

Premium Materialer: tykt øko materiale gør swimmingpool float holdbar og kan bruges i flere år.Bemærk: Det er bedst at trimme din hund negle kort før brug for at undgå at ridse swimmingpool flyde.

Let & Bærbare: pool float er små, når deflateret, og som kan sættes i en praktisk rygsæk til rejser og opbevaring.

Specifikationer:

Navn: Pet Oppustelige Pool Float

Materiale: miljøvenlige PVC

Før inflation størrelse: 125*97cm/49.21*38.19 tommer

oppustet størrelse: ca 120*92cm/47.24*36.22 tommer

Tip: brug for at være oppustet (herunder ikke luftpumpe)

Packing Liste:

Oppustelige Pool Float(ikke oppustet)*1

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, farven på elementet, og der er vist i billedet måske have en nuance.

På grund af manuel måling, kan der være en tolerance på produktets størrelse.

Tags: hard plastic pool, kylling skrig, dog kong-legetøjet, megamind, lego world, indisk patch, bassinet hund, Pet-Toy, kat swimmingpool, børne pool.

  • Type: Hunde, Oppustelig Flyder Række
  • funktion 03: Pet Supplies
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast, miljøvenlig PVC
  • funktionen 01: pet Svømning float
  • Sæt Type: No
  • Legetøj Type: Andre
  • Model-Nummer: Oppustelig Flyder Række
  • funktion 02: Offentlig Hund, Kat Float