Foråret Kunstige Blomster Krans Til Hoveddøren Vinduet Væggen Hænger Valentines Dag Sommeren Krans Home Decor Bryllup Dekoration
Foråret Kunstige Blomster Krans Til Hoveddøren Vinduet Væggen Hænger Valentines Dag Sommeren Krans Home Decor Bryllup Dekoration
Sku: w188535
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr128.45 kr197.60

Beskrivelse:

Foråret Kunstige Blomster Krans Til Hoveddøren Vinduet Væggen Hænger Valentines Dag Sommeren Krans Home Decor Bryllup Dekoration

Bullet Punkter: 1、Materialer af Høj kvalitet: Brug camellia blomster, vin ring base, grønne blade af eukalyptus, meget realistisk.Garland dekorationer med kunstig camellia og eukalyptus blade skabe en mere romantisk atmosfære til dit hus.

2、Passende Størrelse: At fange for øjnene af besøgende, den udsøgte dør krans af om 15.74 tommer store størrelse, design, lyse farver.Realistisk eucalyptus træer hænge på døren, og lad dine venner og besøgende føler ånde af foråret.

3、Meget Naturtro: hånd-lavet kunstige krans er meget livagtige, de blade linie er klart synlige, og de sarte hvide camellia blomster i forskellige former, der omgiver den vin, som var de lige plukket.

4、Ingen Vedligeholdelse: Den kunstige eucalyptus krans kræver ingen rengøring eller vedligeholdelse.Denne krans har UV-beskyttelse, der forhindrer, fading, og vil se godt ud i de næste par år.

5、Flere Anvendelser: Den falske blomsterkranse, er velegnet til at hænge over døren eller på væggen i stuen, og også meget velegnet til dekoration af bryllupper, faser, restauranter, fødselsdage, osv.Uanset hvor du hænger det, kan det bringe dig den ånde af foråret, og gøre dig afslappet og glad hele dagen.Det er også en Mors Dag buket blomster til mor, Foråret og Sommeren Krans er en god gave.

Funktioner:

1. Denne grønne krans indeholder eukalyptus blade og hvide camellia, blomsterne er i fuldt flor, enkel og elegant, og er omgivet af livlige farver og livagtige og naturlige former, der skaber en naturlig hjem atmosfære hele året.

2. Dette dekorativ krans, kan anvendes indendørs og udendørs, hvilket gør det til et multifunktionelt dekorativt tilbehør.Lige til at hænge over pejsen, og læg det på døren eller væggen i stuen.Denne krans vil bringe dig i en behagelig atmosfære hele året.

Specifikationer:

Navn: Eucalyptus Camellia Krans

Materiale: silke blomst og plast

Håndværk: håndlavet

Størrelse: ca 40cm/ 15.7 tommer

Packing Liste:

1 x Kunstige Eucalyptus Krans

Bemærk:

1. På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

2. På grund af manuel måling, produktet har en vis størrelse tolerance.

• Alle varer vil blive afsendt indenfor 2 arbejdsdage, efter at betalingen er godkendt.• Alle varer sendes via Post, e-Mail, som normalt tager 15-35 dage til at ankomme.• International fragt kræver mere kompliceret forsendelse procedurer (som begge lande told -, transit-stationer osv.), ligeledes vil effekten af mange faktorer, såsom helligdage, vejr osv, så det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Tak for din forståelse for dette emne.• Told, moms og eventuelle andre afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Land Leverings Tid(Via Post, Luftpost)hverdage + lørdag + SundayNorth Amerikansk /Vest Europa 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asien 15~45 daysSouth Amerikansk 15~50 daysEastern Asian 7~20 daysOthers 15~60 dage

Kontakt os

Vores kontortid er :- 9:00 til 18:00 (GMT +8) mandag til fredag 8:30 til 12:30 (GMT +8) af SaturdayAnd vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Kina)Vi undskylder for det sene svar i løbet af ferien

Vores Mission:

1. For at eksportere varer af høj kvalitet fra orienten til en konkurrencedygtig pris til dig.2. At arbejde med vores kunder for at opbygge sin forretning .3. For at maksimere vores internationale købers rentabilitet og konkurrenceevne.Kom tilbage snart og besøger os igen!

Tags: xr popsocket.

  • Brug 1: Boligmontering
  • Brug 2: bryllup indretning
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Form: Runde
  • Design: Wreath/Rose Flowers
  • Materiale: Plast

Relaterede varer