100pcs/masse "Tak"Klistermærke til Konvolut Forsegling Mærkater Mærkat Søde Tegneserie Ugle Håndlavet Gave Tætning Mærkat(ss-729)
100pcs/masse "Tak"Klistermærke til Konvolut Forsegling Mærkater Mærkat Søde Tegneserie Ugle Håndlavet Gave Tætning Mærkat(ss-729)
Sku: w188930
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr6.23 kr8.01

Beskrivelse:

Mærkat Diameter:3,5 cm 1.37 tommer

Bemærk:

Forsendelse

1. Varer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage efter din betaling.

2. Vi vil sende din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt.Hvis der på grund af en forkert adresse, kan vi ikke belaster det ansvar.

3. Normalt tager det 25-60 arbejdsdage for ankomsten af Kina Air Mail.

4. Nogle gange på grund af dårligt vejr eller spild af tid i fortoldningen.pls vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager varen , pls kontakte os, og så vil vi hjælpe dig med at spore det.

Returret

Kun det defekte produkt vil blive tilbudt ombytning eller refundering.

Defekte produkter skal returneres inden 30 dage fra den dato du har afgivet din ordre.

Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer.

Feedback

1. Du bedes venligst bekræfte modtagelsen af produkterne efter at du har fået dem.

2.Vi accepterer ikke neutral eller dårlig feedback, hvis du har nogen spørgsmål,pls kontakt med mig for det første, vil vi gøre det bedste for at løse problemet.

3. Hvis du har spørgsmål til de produkter, du har modtaget, skal du kontakte os i tide, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds.

4. Vær venlig at give os positiv feedback.

Tak for din tid!Velkommen til at besøge igen!

Tags: flowerpot groot, bor jorden, snegl bor, stof marvel, kawaii, brugerdefineret kaste, læbestift blyant, spwm, totoro, Pidgeotto.

  • Materiale: Papir
  • Model-Nummer: ss-1143
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Alder: >6 ÅR GAMMEL
  • Form: Runde
  • Mærke: GANSSIA