Trådløse Oplader Opgraderet Magtfulde USB-Oplader Adapter
Trådløse Oplader Opgraderet Magtfulde USB-Oplader Adapter
Sku: w189478
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr83.52 kr128.52

Beskrivelse:

Beskrivelse:

1. Et metal beslag er designet på bagsiden, og produktet kan bruges som en tablet eller en konsol.Den opgraderede USB-C-stik, der giver en mere stabil, hurtigere og sikrere stik til opladning end en traditionel USB-kabel.

2. Bred kompatibilitet, der er kompatible med en bred vifte af trådløse opladning enheder, intelligent identifikation opladning magt, og støtte alle aktiveret trådløs opladning enheder eller enheder med modtagere.

3. Indbygget 38 kraftige magneter, automatisk positionering magnetiske adsorption, forbedre opladning effektivitet, 15W hurtig opladning.Strukturen er rimeligt fordelt, magneterne er placeret på en ordentlig måde, og den magnetiske kraft er jævnt anvendt, gør din mobiltelefon oplevelse mere praktisk.

4. Brug højeffektive komponenter og avancerede chip-sæt til at oplade smart gennem en certificeret integreret smart chip, og dermed forhindre den trådløse opladning bestyrelsen fra overophedning, overspænding og kortslutning.

5. Produktet er mindre og tyndere, let at opbevare, så du ikke kun holde dit skrivebord ryddeligt, men også gøre det let at bære.Det tager op til en lille plads og kan nemt transporteres, uanset hvor du er.Dette er en ideel gave til dig selv eller dine kære.

Specifikation:

Input: 5V/3A 9V/2A 12 V/1,5 A

Størrelse: om 2.36*2.36*0.39 tommer, (60*60*10mm)

Mobiltelefon output: 5W/7.5 W/10 W/15 W (maks.)

Opladning frekvens: 110-205KHZ

Farve: sort, hvid

Materiale: ABS

Opladning afstand: ≤ om 6mm/0.23 i

Opladning effektivitet: 72%

Output port: Type C

Gældende for: for iPhone-12/12-mini/for 12 Pro/for 12 Pro Antal

Packing Liste:

1*Trådløse Oplader

1*Instruktion

1*39.37 tommer/100cm TYPE-C-Kabel

Bemærk: Det anbefales at bruge den lille skærm på smartphones inden 6,5 cm, og den store skærm på telefoner over 6,5 cm.

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling ved brug af nogen af de ovennævnte metoder og pls betaler inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

Din betaling vil blive bekræftet ved at www.simonemoelle.dk indenfor 24 timer og vi vil behandle din ordre, når den er færdig.

Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende et krav på www.simonemoelle.dk.

Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet med det samme, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og pakke:

Alle varer bliver kontrolleret, og også pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15-60 dage og kunne være lidt længere tid om at nogle ødemark.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få pakken tidligere, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Returnering og Tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken er gået tabt, beskadiget i transit, eller modtaget den forkerte vare.Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Tags: xray udskriv.

  • Mærke: Rondaful
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Max. Udgangseffekt: 15W
  • Strømkilde: A. C. Kilde
  • Type: Oplader & Strømforsyning
  • Model-Nummer: Trådløse Oplader, Trådløse Oplader Til iPhone 12
  • GaN: No
  • Anvendes Fast Charge-Protokoller: Ingen Støtte, USB-PD
  • Certificering Af Kvalitet: Ingen
  • støtte: Drop shipping Engros
  • Output Interface: Type c
  • Certificering: ce, Ingen

Relaterede varer