Udendørs Have, Myrer Under Paraply Skulptur Stue Skabet Ornament Soveværelse Desktop Håndværk Statuer Hjem Dekorationer
Udendørs Have, Myrer Under Paraply Skulptur Stue Skabet Ornament Soveværelse Desktop Håndværk Statuer Hjem Dekorationer
Sku: w18996
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr9.28 kr14.24

Beskrivelse:

Beskrivelse:

【Sikkerhed og Miljøbeskyttelse Materiale】 Det er lavet af jern og lavet af professionelle håndværkere, gennem stansning, svejsning, og andre processer.Er det ikke falmer, ingen rust.

【Familie Dekoration】Mode, personlighed, retro, minimalistisk, Elegant og moderne i føler og design-det er dybt elsket af folk, Når det er lagt på bordet, som altid sender en harmonisk atmosfære.Egnet til hjemmet, kontoret, en bar, en café, stue dekoration.

【Efter-salg Service】Vi har perfekt after-sales service.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil reagere på den kortest mulige tid.For flere nye produkter.

Specifikationer:

【Perfekte Gave】 Det er en sød ant strygejern figur, som er sjovt og interessant, og den perfekte gave, Farverige og detaljerede metal design, ideel til dekoration dit hjem og have.

【Fremragende Kvalitet】 Vores ant ornamenter, der er omhyggeligt udformet med detaljer, godt håndværk, den figur ser elegant og kunstnerisk.og er ideel til fødselsdage, souvenirs, Valentine ' s Day, Jul og ferie gaver.

Pakke Inkluderet:

Ant Ornament*1

Bemærkninger:

1. På grund af forskellige skærme og lys, billeder af produktet kan afvige en smule fra de faktiske farver.

2. Produktet størrelse er manuelt målt, tillad 1-2cm forskel, tak for din forståelse!

Tags: udendørs havearbejde pynt, ant, stor udendørs haven ornamenter, kunstige græs tæppe, skulpturer statue, seadoo gtx, gratis fragt til soveværelse bordlampe, messing skulptur, gårdhave paraply, deco-mesh.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Kunstige
  • støtte: Dropshipping, Engros
  • Tema: Dyr
  • Materiale: Metal

Relaterede varer