3 Hoved Elektromagnetisk Halshvirvel Husstand Bærbare Livmoderhalskræft Multi-Funktion Nakke Massage Instrument
3 Hoved Elektromagnetisk Halshvirvel Husstand Bærbare Livmoderhalskræft Multi-Funktion Nakke Massage Instrument
Sku: w190577
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr126.04 kr185.34

Beskrivelse:

Den halshvirvel massageapparat vedtager en strømlinet ring design, der opfylder de fysiologiske krumning af menneskelige halshvirvel.Det vedtager cirkulære trækkraft, infrarøde termiske moxibustion og vibrations massage.De fem-i-én synkron multi-kanal massage er en effektiv sammensat energiområdet, som når dybt væv og knoglemarv af kroppen.

Gennem massage proces, den rigtige fysiologiske stilling er vedligeholdt, hvilket giver en videnskabelig platform for korrekt massage af livmoderhalskræft træthed.Et multi-funktionelt system massage, der gør dig nem, effektiv og behagelig derhjemme, så du kan nyde mere værdi!Dette produkt er kun egnet til sundhed massage!

Det kan fremme lokal afslapning af lokale muskler, og opnå formålet med anti-inflammatoriske, hævelse, analgesi og træthed.Det er velegnet til ekstra massage af nakke, skulder, følelsesløshed, hovedpine og svimmelhed forårsaget af vertebrale sygdom. 1. Ifølge ergonomisk design, æstetik, videnskab, i overensstemmelse med nakken kurve;

Cirkulære trækkraft, høj-frekvens elektrisk impuls, vibrerende massage, hot massage og integreret synkron massage form er en effektiv sammensat energiområdet; 3. En bred vifte af automatiske kombination massage mode, 6 slags manuel massage mode, kan vælge, 9-speed force tilpasning i henhold til forskellige behov, der er egnet til en bredere vifte af mennesker; 4. 3 typer af vibrerende massage metoder cyklus.

Det drives af fjernbetjening, og den blå indikator lys er let at betjene, klar og tydelig, og mere humaniseret. 6. Fjernbetjeningen design 360 Graders har ingen døde vinkel kontrol og ikke har brug for at være på linje med den modtagende vindue. 7. Tre-head massage, mere komfortabel, mere intim, voice-udsendelse, klar og tydelig.

Navn: Tre-hoved lav frekvens livmoderhalskræft massage apparat

Opladning Effekt:100-240V AC

Hypertermi temperatur: 38-42Celsius (på 25Celsius)

Omgivende temperatur: +5Celsius~+40 grader Celsius

Relativ luftfugtighed: ≤80%

Atmosfærisk tryk: 86kPa~106kPa

Puls frekvens: 0Hz-1000Hz

Puls-bredde: 20us~400us

DC-komponent: 0v

Effekten af et enkelt puls, når output-amplitude er maksimum: Større end 7uC

Den maksimale output energi af en enkelt puls: ≤300mJ.

Med maksimal ydelse amplitude RMS: ≤25V (50mA).

Output høj spænding i åbent kredsløb måling: Mindre end 500V

Effekten af åbne og kortslutning ved udgang: Det kan modstå virkningerne af åbne og kortslutninger på udgangen, og dens resultater ikke må være forringet.

Justering af output amplitude: kontinuerlig ensartethed, minimum output er ikke mere end 2% af det maksimale output.

Nominel belastning impedans: 500Ω, ±10%

Overfladen er magnetiske feltstyrke: ≥T 0.01

Farve:Hvid

Materiale:ABS

Pakkens Indhold:

1 * Massage enhed

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: apparater silicium massage, nakkesmerter, cervic, massage i nakke og skulder, ems nakke massage enhed, gips nakke massage, massag, nakke massage tilbehør, klasvsa nakke massage, tilbage massag.

  • Model-Nummer: 3 hoved-hals massageapparat
  • Mærke: langmanni
  • Materiale: ABS
  • Element Type: Massage Afslapning
  • Certificering: Ingen
  • Anvendelse: HALS
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer