Pop Pille Lindre Stress Legetøj Regnbue Tryk Boble Antistress-Legetøj, Som Børn Sensorisk Legetøj Til At Lindre Autisme Blæksprutte Nøglering
Pop Pille Lindre Stress Legetøj Regnbue Tryk Boble Antistress-Legetøj, Som Børn Sensorisk Legetøj Til At Lindre Autisme Blæksprutte Nøglering
Sku: w190807
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr21.42 kr28.54

Beskrivelse:

Push Pop Boble Sensorisk Legetøj For Autisme Særlige Behov, Adhd, Autisme Squishy Stress Reliever Legetøj Børne Sjove Anti-Stress-Pille Legetøj

Funktioner:

Produktet er lavet af høj kvalitet silikone-materiale, ikke-giftige og smagløst, og kan rengøres med kogende vand.En bred vifte af lyse farver, der er nemme at få den foretrukne af børn.

Når du trykker på den boble, der vil være en lille "pop" lyd.Efter spillet er slut, kan du slå den toy over til at starte den næste runde af spillet.

Det kan bruges til børn under 3 år for at træne barnets evne til at forstå objekter.Når barnet presser den boble, der kan træne barnets hånd-øje koordination.

Spil Regler:

Spillerne skiftes til at trykke på de bobler, hver spiller kan trykke på 1-2 bobler på et tidspunkt, og det bobler, skal være tilsluttet hver gang.Når spilleren ikke kan trykke på den boble, det betyder, at spilleren har tabt.

Du kan også tilpasse spillets regler i forhold til situationen.

Efter at legetøjet er vendt, den næste runde af spillet kan spilles.

Tags: pille, anti-stress, det pop, novatec xdr, elektrisk sjov legetøj, stemningen blæksprutte plys, plys legetøj nøglering, indretning hjem væggen papir, pille toy, figet toy.

  • Tema: Dyr & Natur, Transport, Fantasy & Sci-Fi, Erhverv
  • Certificering: Europa-certificeret (CE), UL, CCC
  • Model-Nummer: Pille Legetøj Pack
  • Anbefaler Alder: 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Advarsel: Stress Relief Legetøj
  • Mærke: XDR
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)