2021 Nye Anlæg Støtte Indsatsen Have Blomster Halv Runde Planter Bur Indehaveren Vegetabilske Flower Pot Klatring Espalier
2021 Nye Anlæg Støtte Indsatsen Have Blomster Halv Runde Planter Bur Indehaveren Vegetabilske Flower Pot Klatring Espalier
Sku: w191073
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr18.56 kr22.12

Beskrivelse:

K92A Plante Støtte Indsatsen Have Blomster Halv Runde Planter Bur Indehaveren Vegetabilske Flower Pot Klatring Espalier

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Funktion:

Støtte og vejledning i anlægget: vores have blomst støtte indsatser gør et godt stykke arbejde på at støtte planten til at vokse opad og normalt, vejlede sin stængel i retning af den rigtige position, der forhindrer vinstokke fra spredning og beskytter planten mod kraftig vind, regn og sne.

Halv runde design: disse plastic anlæg bur indehavere vedtage en halv runde design, du er i stand til at placere den eneste i nogen steder, eller i forbindelse med 2 eller flere indsatser sammen for at danne en rund struktur og opnå en stærkere virkning.

Nem installation: vores halv runde plante støtte er let at installere i et par trin, sæt holderen ind i det lille hul i midten af arc, skal du installere den i jorden, og justere sin position, kun et par skridt for dig at tage sig af dine planter hurtigt.

Holdbart Materiale: denne urtepotte klatring espalier er fremstillet af kvalitet materiale, med god styrke og smart konstruktion, stabil og holdbar, vil ikke brække eller blive deformeret.

Bred Programmer: Det er det ideelle valg for de fleste planter, så som roser, tomater, græskar, agurker, samt andre blomster og grøntsager.

Specifikation:

Materiale: Plastik

Størrelse: ca.25x14.5 cm/9.84x5.7i

Farve: Grøn

Antal: 6/10/12pcs

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

6/10/12 x Støtte Indsatser (andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.)

Tags: meteor halskæde, simple haven espalier, parrot stå, klar orchid pot, bred haven espalier, støtte tomat, haven støtte, flower haven, have, pergola, net pot.

  • Materiale: Plast
  • Sæt Type: Ja
  • Mærke: CDBSSPR
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer