BBQ Grill Mursten Blok Grill Sten, Opvask Køkken Gadgets Værktøjer
BBQ Grill Mursten Blok Grill Sten, Opvask Køkken Gadgets Værktøjer
Sku: w191803
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr5.47 kr10.87

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Materialer af høj kvalitet: Vores pimpsten er lavet af gode materialer, fine og stærke, med høj tæthed, ingen irriterende kemiske lugt, ingen flere kemiske rengøringsmidler er nødvendige, meget sikkert, det ikke vil ridse dine fliser og metal; Hjælpe dig med at løse pletter og problemer.

Perfekt størrelse: Hver pimpsten er omkring 3,9 x 1,5 x 2,8 Tommer (10 x 7 x 4 cm), der er perfekt for din håndflade, som gør det nemmere og mere behageligt at rengøre, perfekt størrelse til at hjælpe dig med at rense og huller til nem adgang, ikke mere blindgyder.

Flere funktioner: Vores pimpsten kan hjælpe dig med hurtigt og nemt rengøre fedt, pletter, rester og snavs uden at ridse overfladen.

Finder anledning: Vi leverer 8 pimpsten sten, nok for dig at rengøre toilet,grill, GRILL, ovn, grill, fladskærms top grill, køkkenredskaber og strygejern overflader.

Forholdsregler: Nyd det område, der skal rengøres, og de grå sten, før rengøring, således at pimpsten har en mere kraftfuld rengøring funktion.

Pakken Indeholder:

1 Stykke Grill Rengøring Mursten

Bemærk:

Bemærk, at 1-10mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Tags: grillpande, Grillen, barbecu, fisk grill rack, køkken ting, bbq mat, BBQ Grill med Mat, kebab, grill sten, bbq ren.

  • Type: Andre
  • Materiale: Andre
  • Brug: At grille
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Kesoto

Relaterede varer