68 Stykker af 8 Typer Tropiske Party Dekorationer Jungle Monstera Blade , Kunstig Palme Blade med Hvid Stilk
68 Stykker af 8 Typer Tropiske Party Dekorationer Jungle Monstera Blade , Kunstig Palme Blade med Hvid Stilk
Sku: w192026
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr53.64 kr67.05

Beskrivelse:

Fest & Hjem Dekorationer: Disse faux palmeblade kan skabe et autentisk tropisk ø-atmosfære.Perfekt til Luau Parter, Tropiske Hawaii, Safari Fest, Strand Tema Bryllup, Fødselsdag, Jungle Tema, TiKi Parter.

Faux tropiske blade er lavet af blød let stof, holdbare og genanvendelige.

Fleksibel Stilk: du kan bøje stamceller til at passe til din vase eller justere formen gøre det ser mere ægte.

Nature Leaf Design: overfladen af bladene er blanke, og venerne er trykt, gøre dit hjem mere naturligt, tropiske og levende.

Placering: Desktop

Anlægget Style: Blad

Materiale:klud

farve:Grøn

Pakkens Indhold:

48 x skildpadde blade (12 i 4 størrelser)

20 x palm blade med stilke (5 i 4 figurer)

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, spansk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Tags: stol dekoration jungle, printable palmeblade, plade palmeblade, farve palmeblade, gardin palmeblade, fete dekoration jungle, boho palmeblade, grene dekoration jungle, festival dekoration jungle, pladsen dekoration jungle.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer