BLL Engros 720PCS Plast Luban Låse Puslespil Professionel Pædagogisk Legetøj For Studerende Gave
BLL Engros 720PCS Plast Luban Låse Puslespil Professionel Pædagogisk Legetøj For Studerende Gave
Sku: w192062
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 900.40

Beskrivelse:

Virksomheds Profil

BaoLiLong(BLL) International Handel Co.Begrænset afregnes i Chenghai, Shantou Byen, Som er den Internationale kapital af legetøj.Vi er ikke kun en handel selskab, men også en professionel producent af legetøj .Vi er specialiseret i handel med forskellige slags legetøj i hele verden, fabrikken dækker et areal på 2200 kvadratmeter.Vi er koordineret proces service fra legetøj designe ,producere og sælge.Vi har hundredvis af faglærte, professionelle og innovative designere, professionelle QC sigt og god salgsrepræsentant.Vores værdier er " DEN MEST KONKURRENCEDYGTIGE PRIS OG SERVICE "på legetøj.Velkommen til vores butik igen, og nyde legetøj' tid!E-mail:[email protected] Adresse:Fengxiang Street, Chenghai Kvarter, Shantou City, Guangdong, Kina

Vores virksomhed er fokus på legetøj engros.Skal du forbinde vores kundeservice, hvis du har flere spørgsmål, vil vi besvare den inden for 24 timer.

Oplysninger Om Produktet

Navn:Plast Luban Lås Antal: 720PCS Engros Materiale: plast/metal Product Size:3.5*3.5*3.5 cm Type: indretning, diy-toy Emballage: opp taske Net Veje:14.5 kg

Noter

1.På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder. 2.Bemærk, at 1-2cm forskelle på grund af manuel måling. 3.Tyder på at bestille en prøve, før engros ordre. 4.Produktionen vil blive arrangeret efter ordrer, forsendelser, der også har brug for om 9CD (Kalender Dato) efter bestilling.Ordrer kan ikke annulleres, efter at have været placeret. 5.Fragtomkostningerne vil blive beregnet af logistik stil og viser på siden, vil omkostningerne være nødt lille forskel med den faktiske pakke, skal du vælge forsendelse stil på grund af omkostninger og tid.BLL vil hjælpe til at pakke sig godt på tid.

Told

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Du er nødt til at tjekke denne med din toldsted, for at finde ud af, hvad disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Før du tilmelder pakken, skal du kontrollere, at produktet ikke er beskadiget under transporten, og om produktet er i det.Hvis ikke, kan du nægte at underskrive det.Du vil blive betragtet som modtaget den rigtige vare, så længe du har en underskrevet parcel.

Feedback:

Hvis du har nogle problemer med den farve, størrelse, kvalitet eller andre problemer, bedes du kontakte os frit, før du giver os en neutral/negativ feedback.Vi vil lade POSITIV FEEDBACK, så snart www.simonemoelle.dk giver os mulighed for at give feedback.Vi hjerteligt gerne give dig tilfredsstille løsning.Hvis du elsker vores konto, varmt forventes dine fem stjerner feedback.Vi vil arbejde hårdere for at give dig en tjeneste tilfredsstille.Da din feedback er meget vigtig for os, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger til os.Tak og har en dejlig dag!

Tags: xs forvarmer.

  • Anbefaler Alder: 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer