VOKET Stål Kviksølv Gage Metrisk fingevind Plug Sporvidde Høj Kvalitet engros M18 M20 M24 M27 M30 M33 X1 X1.5 X2 X3
VOKET Stål Kviksølv Gage Metrisk fingevind Plug Sporvidde Høj Kvalitet engros M18 M20 M24 M27 M30 M33 X1 X1.5 X2 X3
Sku: w19330
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr157.31 kr174.79

Beskrivelse:

VOKET Stål Kviksølv Gage Metrisk fingevind Plug Sporvidde Høj Kvalitet engros M18 M20 M24 M27 M30 M33 X1 X1.5 X2 X3 detalles del producto > > >

Funktioner:

Materiale: måling hoved vedtager GR15 bærende stål og har strenge varmebehandling hårdhed på 58-65HRC.Det er integreret dannet, og har en høj hardenability.Det sekskantede skaft er fremstillet af fortrinsvis solid stål, med gevind struktur, bekvem link, og overfladen er mat og ikke-slip.Nøjagtighed: 6H/6G 100% helt nye og høj kvalitet.Tråd plug måler er et værktøj til at måle rigtigheden af indvendigt gevind størrelse.Tråd plug måle under 100mm er tilspidsning skaft tråd plug gauge.Tråd plug måler 100 mm over er dobbelt gevind plug gauge.Nem at betjene og vedligeholde, supercor ydeevne.

Specifikation:

Materiale: Bærende stål

Vægt: 14~221g/0.5~7.8 oz

Inspektion og måling proces

1. For det første, rene lagner og urenheder skal rengøres før tråden plug måle, og den målte tråd er positiv, så tommel-og pegefinger rotere ringen måler, så den røde tråd i den frie tilstand kan bestemmes i henhold til den fulde længde af tråd, da det ellers ikke vil være i stand til at afgøre.

2. Efter brug af den relevante inspektion og metrologiske institutter, inspektion og metrologi kvalificeret, så låseskrue måle, og den målte tråd par efter brug tommel-finger-og pegefingeren rotation ring gauge, gevind længde inden for 2 pitch for at være kvalificeret til, ellers anses for at være mangelfulde produkt.

Pakke Liste:

1* Tråd Plug Gauge

Bemærk:

1. Før brug: Tråd plug måle bør kontrolleres og kvalificeret af relevante inspektion og måletekniske institutioner, før den blev sat i produktion stedet bruge.

2. Anvendelse: bør være opmærksom på, at testen gevind tolerance klasse og afvigelse kode og tråd plug måle mark tolerance klasse, afvigelse kode er den samme.

3. Efter den tråd plug sporvidde er færdig, ren og måle del af den vedhæftede fil, skal den rengøres og opbevares i den angivne mængde boks.Produktionsstedet skal være placeret i den position, håndværk, fast position og let forsigtigt, for at undgå bump og skader målefladen.Det er strengt forbudt at tvinge gevind i gevind som skærende værktøjer til at undgå for tidligt slid og da-sørg for nøjagtigheden af måleværktøjer.

Pakning & Forsendelse:

VOKET tilbyder en bred vifte af shipping metoder, som er angivet nedenfor, samt gratis begrundelse forsendelse på mange af vores produkter.Alle de elementer, der kvalificerer sig til gratis forsendelse, vil blive angivet på produktet notering side.Fragt tid er baseret på hverdage (mandag til fredag), undtagen Helligdage og weekender.Afhængigt af din ordre, vil dit køb kan ankomme i flere pakker.

AFKAST OG UDSKIFTNING AF POLITIK

På VOKET, vi arbejder hårdt på at sikre en positiv købsoplevelse hos os.Hvis en eller anden grund du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere dine varer inden for 60 dage så længe de er nye, ubeskadigede, og uændrede.Vi kan ikke garantere, at din konto vil blive accepteret for en refusion eller ombytning, hvis det ikke lever op til disse krav.Anmodninger om returnering uden for 60 dage kræver særlig tilladelse.Alle afkast er indgivet for en tilbagebetaling vil blive omfattet af en udsætning gebyr og forsendelse.

Feedback: Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Så din feedback er meget vigtig for os.Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer.Vi vil også reagere ved at give dig positiv feedback samme dag.Hvis du er tilfreds med vores produkter.bedes forlade os positiv feedback.Kontakt os, inden de forlader en negativ neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.

UDSKIFTNINGER

For eventuelle problemer med dit produkt, bedes du kontakte vores Tekniske supportteam for at få hjælp til fejlfinding.

Vær forberedt med følgende oplysninger:

Bestil antal

Bevis for køb

Video eller foto af den beskadigede/defekte produkt

Postadresse

Kontakt telefon nummer

Tags: m4-skrue lille hoved, bmw udstødnings ventil, opløsningsmiddel fælde, atv svinghjul aftrækker, m18 milwaukee, diy-spoiler, m20, drejebænk plade, m24-toy, m33.

  • Tråd Retning: Højre
  • Type: Andre
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Nøjagtighed: 6H/6G
  • Gratis Forsendelse: Ja
  • Mærke: VOKET
  • Leveringstid: 15-60days
  • Produkt navn: Tråd plug gauge
  • Kvalitet: Bedste Kvalitet A++++++