Grad Vinkelmåler Vinkel Finder Et Goniometer Vinkel Lineal Handy Værktøj Til Træbearbejdning Rotary Lineal At Måle Vinkel Måle Værktøj
Grad Vinkelmåler Vinkel Finder Et Goniometer Vinkel Lineal Handy Værktøj Til Træbearbejdning Rotary Lineal At Måle Vinkel Måle Værktøj
Sku: w193712
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr24.09 kr40.87

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Et værktøj, der er nyttige for præcis og nem at måle vinkler i hjørnerne (både interne og eksterne) og overføre dem til det materiale, som bliver behandlet - det er især nyttigt ved montering af værker eller møbler konstruktion.Også for tegning af linjer, der er parallelle til kanten af stoffet.

Operationen er meget enkel, blot et par trin:

1. Læg vinkel bar, præcis til hjørne, og juster arme.

2. Vi låser den vinkel bar håndtag, og dermed fastsættelse af den dimension.

3. Overføre de opnåede måling til, at det forarbejdede materiale.

Specifikationer:

【Nøjagtig Måling Af】: Denne vinkel måling af værktøj hjælper dig præcist og bekvemt måle vinkler (interne og eksterne) og overføre dem til det materiale, der behandles, er det er især nyttigt til montering eller møbel gøre.Måling værktøj kan bruges til at tegne linjer, der er parallel med kanten af stoffet.

【Handy Værktøj til Træbearbejdning】:Overføre de opnåede måleresultater, at det forarbejdede materiale.

【 Let at Opbevare】: Dette værktøj har sammenklappelige design for nem opbevaring i din værktøjskasse, arbejdsbord, lommen eller toolbelt.

【 Afgørende for Woodworker】: vinkel måling af sis enklere og mere præcis end en standard vinkelmåler.Det er perfekt til crown formemaskine, beklædning, fodpanelet, trim, vinyl planke & laminat gulve, dæk og meget mere.Det er et værdifuldt værktøj til at afslutte som tømrer og DIY hjem forbedring projekter.

【Let at Bruge】: Blot et par trin, du kan nemt flytte vinkel finder værktøj præcist på hjørnet og juster arm.Vi låser den vinkel bar til at fastsætte størrelsen.

Pakke Inkluderet:

Vinkel måling lineal*1

Bemærkninger:

1. På grund af forskellige skærme og lys, billeder af produktet kan afvige en smule fra de faktiske farver.

2. Produktet størrelse er manuelt målt, tillad 1-2cm forskel, tak for din forståelse!

Tags: xs citat.

  • pakke inkluderet: Vinkel måling lineal*1
  • Certificering: CE
  • Model-Nummer: Vinkelmålere
  • Specifications2: Handy Værktøj Til Træbearbejdning
  • Mærke: Vwinget
  • Specifikationer: Nøjagtig Måling Af Værktøj
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)