Original Populære Bøger Collins tyske Afgørende Ordbog Bøger for Voksne
Original Populære Bøger Collins tyske Afgørende Ordbog Bøger for Voksne
Sku: w193942
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr126.35 kr177.96

Beskrivelse:

Collins Tyske Afgørende Ordbog

En handy og billig tysk til engelsk og engelsk til tysk reference for hver dag, herunder kort grammatikker af tysk og engelsk.Den klare layout giver mulighed for hurtig og nem adgang, når du har mest brug for det.Ideel til brug på farten, hjemme, på kontoret, i klasseværelset eller på ferie.

·Over 40.000 ord og sætninger, og at der er 60.000 oversættelser.

·Designet til alle dem, der studerer den tyske, der har brug for mest mulig information i en praktisk rejse-format.

·Giver omfattende og up-to-the-minutters dækning af tysk og engelsk, med supplerende noter advarsel brugeren af de ord, der er let forvirret.

·Giver den nøjagtighed og pålidelighed, du kan forvente fra Collins navn.Med naturlige, idiomatisk eksempel sætninger, dybdegående behandling af de vigtigste centrale ordforråd og hjælp til at finde den præcise oversættelse, du ønsker.

·(Harper Collins) (News Corp)Collins COBUILD Ordbog《COBUILD》,Collins Elevens Ordbog,Collins Let at Lære Grammatik og Tegnsætning

HarperCollins Publishers LLC er et af verdens største forlag og er en del af de "Fem Store" engelsksprogede forlag, sammen med Hachette, Holtzbrinck/Macmillan, Pingvin Random House, og Simon & Schuster.Selskabet har hovedkvarter i New York City og er et datterselskab af News Corp selskabets navn er en kombination af flere forlag navne: Harper & Row, en Amerikansk forlag, der er erhvervet i 1987, hvis eget navn var resultatet af en tidligere fusion af Harper & Brothers (grundlagt 1817) og Række, Peterson & Company, sammen med BRITISKE forlag William Collins Sons (grundlagt 1819), der er erhvervet i 1990. Det havde offentliggjort flere kendte ordbøger, som Collins COBUILD Ordbog, Collins Elevens Ordbog, Collins Let at Lære Grammatik og Tegnsætning, og så videre.

Tags: netbook, 15 tommer tablet, 11 tommer tablet, lenovo pen, lenovo tablet, ip, tyske sprog, lenovo yoga, oppo tablet, tyskland pen.

  • Sprog: Tysk
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Alder: Voksen
  • Tilstand: Ny

Relaterede varer