H7JC Elektrisk Barbermaskine for Mænd Vaskbar USB-Genopladelige Trådløse Folie Shaver med Pop-Up-skægtrimmer Multifunktion Bærbart Værktøj
H7JC Elektrisk Barbermaskine for Mænd Vaskbar USB-Genopladelige Trådløse Folie Shaver med Pop-Up-skægtrimmer Multifunktion Bærbart Værktøj
Sku: w198218
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr53.71 kr74.55

Beskrivelse:

H7JC Elektrisk Barbermaskine for Mænd Vaskbar USB-Genopladelige Trådløse Folie Shaver med Pop-Up-skægtrimmer Multifunktion Bærbart Værktøj

OOTDTY

Beskrivelse:

100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Professionelle Mænds Elektrisk Shaver: Funktioner high-performance flydende cutter net design, elektriske folie shaver til mænd kan automatisk tilpasse sig konturerne af dit ansigt til at give en glat og effektiv barbering.Og den buede folier bevæger sig jævnt over huden uden at fremprovokere irritation, giver dig en komfortabel barbering oplevelse.

Pop-up Trimmer: mænds elektrisk shaver er udstyret med en pop-up trimmer på bagsiden, som er fantastisk til trimning, detaljering, og grooming dit overskæg, bakkenbarter, skæg, eller endda øjenbryn.Du skal blot trykke på knappen på venstre side for at pop-up trimmer, når du er klar til at bruge det, og tuck væk, når du er færdig.

USB-Genopladelige & Lang Arbejdstid: Indbygget et genopladeligt lithium batteri, ansigt shaver til mænd kan fortsætte med at køre på fuld hastighed i op til 45 minutter per opladning.Og en fuld opladning kræver omkring 8 timer.Bare slut det til computeren, power bank, eller strømforsyning (Medfølger Ikke) via det medfølgende USB-kabel, så kan du nyde nem opladning både hjemme eller på farten.

Let at Bruge & Clean: Kommer med en high-speed motor for hurtig og effektiv barbering, den elektriske trimmer kan barbere et tæt skæg ubesværet på, perfekt til hjem og frisør-brug.Og lederen af shaveren er aftagelig, så du kan skylles under vandhanen, for hurtig og nem rengøring.

Great for at Rejse: Den elektriske barbermaskine til mænd er designet med et kompakt og let kamerahus og nemt kan sættes i posen, uden at optage for meget plads.Så du kan bære den med dig til brug til enhver tid.

Perfekt Gave: Perfekte gave til far, mand og kæreste på Jul, Fødselsdag, Valentinsdag, Fars Dag, eller nogen andre særlige begivenheder.

Specifikation:

Materiale: ABS

Effekt: 5W

Spænding: 5V

Opladningstid: 8 Timer

Arbejdstid: 45 Minutter

Farve: Grøn,Sort

Størrelse:ca. 9 x 5.2 x 1,2 cm / 3.54 x 2.04 x 0,47 i

Mængde: 1 sæt

Bemærk:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

Ingen detail-pakke.

Bemærk, at 1-2cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 x Elektrisk Barbermaskine

1 x Folie Net Udskiftning

1 x USB Opladning Kabel

1 x Børste(andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.)

Tags: xs boho womans kjoler.

  • Strømkilde: USB-Oplader
  • Materiale: Plast
  • funktion: Facial Ren
  • Mærke: BOTHEALTH
  • Oprindelsessted: Kina
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)