Multifunktionelle Bærbare Udendørs Camping Telt Bruser Badekar Montering Værelse Telt Husly Camping Beach Privatliv Toilet Camping Telt
Multifunktionelle Bærbare Udendørs Camping Telt Bruser Badekar Montering Værelse Telt Husly Camping Beach Privatliv Toilet Camping Telt
Sku: w198381
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr80.72 kr100.93

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Transportabel: kompakt størrelse ved at folde på måtten.Håndtasker med håndtag kan udføres med dig, som er meget velegnet til beklædning leverandører, der har boder på messer og markeder.

2. Unikt design: et overdækket tag giver ekstra beskyttelse af privatlivets fred for at bære.Den bundløse design kan holde værelset rent.Stor lynlås dør for nem adgang.Oplagring taske kan holde små genstande som nøgler og toilet papir.

3. God ventilation: mesh vinduer kan sørge for god ventilation og anti-insekt virkninger; den indre windows kan foldes op eller ned til forskellige formål.

Beskrivelse:

Dette produkt er et telt med en kompakt størrelse, der er foldet på puden.Håndtasker med håndtag kan udføres med dig, som er meget velegnet til beklædning leverandører, der har boder på messer og markeder.

Specifikationer:

Materiale: 210T polyester stof

Udfolde størrelse:120 * 120 * 210cm

Fold størrelse:10 * 65 cm

Støtte pole materiale: glasfiber stang

Det relevante antal: single

Pakke Inkluderet:

1* Udendørs telt

2* Bar

8* Hængende stang

4* Reb

1 *opbevaringspose

1 *Brugsanvisning (Engelsk)

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: herre xs træningsdragter.

  • Funktion 1: Bad Camping Telt
  • Indslag 2: Ændring Af Fitting Room Camping Telt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: 210T polyester stof
  • Funktion 3: Strand Camping Telt
  • Model Navn: Camping Telt
  • Type: telt