6-78mm Super Bred Justerbar Skruenøgle Universel Nøgle Møtrik nøgle Hjem håndværktøj
6-78mm Super Bred Justerbar Skruenøgle Universel Nøgle Møtrik nøgle Hjem håndværktøj
Sku: w22345
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr22.69 kr47.22

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Aluminium Legering Materiale - skruenøgler er lavet af letvægts aluminium legering materiale, Overordnede varme behandling, god slidstyrke, høj drejningsmoment, stabil ejendom.

Præcision Turbine Design - Den præcision turbine skyderen er nøje matchet med orm.Glidende er fleksibel og hurtig, den drejningsmoment er stærk, den sejhed er god, tilpasning åbning er stabil, glidende er let at justere hurtigt, og arbejder effektiviteten er blevet forbedret.

Skruenøgle Bredt Program - Vores nøgler er egnet til at stramme eller løsne møtrikker og bolte, rør, og rør nødder til at fjerne vvs sanitet, håndvaske eller gas industrien.Ikke egnet til brug på heavy metal.

Skruenøgle Størrelsen - Denne stærke, men lette vægt aluminium skruenøgle har justerbare kæber, der er åben mellem 6 og 78mm.Brede kæber og et kort håndtag gør det bare til højre for at stramme affald backnut på et bassin.

Ultra-lys Kort Skaft - Har en super lav profil design, 8in længden giver det mulighed for at få adgang til snævre rum med lethed, non-slip greb for at gemme dine knoer, mens du arbejder.

Størrelse Chart:

Størrelse: 22.1x11.5 cm / 8.7x4.52inch

Pakken Indeholder:

1 Stykke Super Bred Justerbar Skruenøgle

Bemærk:

Bemærk, at 1-3 mm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning,at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

Tags: ultra pdr værktøj, universal skruenøgle den 48-i-1, skruenøgle, kobber skruenøgle, stribe pdr værktøj, skralde nøgle, justere skruenøgle, 19mm lug skruenøgle, finesse pdr værktøj, professionel pdr værktøj.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktioner: Multifunctional
  • Type: Gaffelnøgle
  • Mærke: Serenable
  • Materiale: Andre

Relaterede varer