Buddha-statue af Trump Donald Trump Gøre Din Virksomhed Godt Igen, ornamenter Dong (kender det alle) Buddha af West
Buddha-statue af Trump Donald Trump Gøre Din Virksomhed Godt Igen, ornamenter Dong (kender det alle) Buddha af West
Sku: w2286
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr77.35 kr104.55

Beskrivelse:

Meditere Zen Trump Statue Haven Indretning Figur Tabel Ornament Mini Dekorative Trump Harpiks Pastorale Håndværk Pynt

Beskrivelse:

1. Dekorativt Ornament: Trump, Buddha, velsigne dig og din familie til at være sunde og glade!Denne sjove Trump ornament vil være meget populær!Og tilføjer nogle humor til din ferie.

2. Holdbart Materiale: top-harpiks, som ikke kun øger vægten, høj glans, smukke udseende og øger holdbarheden af kontor indretning.

3. Levende Decoration: Zen som ansigtsudtryk og kropsholdning, der er Opført som Trumf Buddha-statue, en statue har hans hænder foldede i sit omgange, tommelfingre der peger udad.Det er signaturen udgøre fra Buddhistiske kunst, der betyder, meditation og kontemplation.

4. Lige den Rigtige Størrelse: størrelsen af denne Trump Ornamenter er 6,2 i * 5.1 i, hvilket er en passende størrelse.Det kan være placeret på dit hjem, bil, opbygning, office desktop, og bringe held og lykke til din karriere og familie.

5. Unik Gave Idé: Det er velegnet til brug som en gave til venner, De er kreative og unikke form, er det perfekte statue boligindretning.Praktisk og lækkert, Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Specifikationer:

Navn: Trump Harpiks Udsmykning

Materiale: Harpiks

Størrelse: som vist

Packing Liste:

Trump Harpiks Figur*1

Bemærkninger:

På grund af manuelle målinger, tillad venligst en størrelse tolerance på 1-2 cm.

Lyse billeder og forskellige visualiseringer kan forårsage farven forskel mellem farven på den virkelige vare og det der er vist på billedet.

Tags: dc trin op, buddha lovbe, trump, indretning zen, buddha hoved ornament, buddha-statue harpiks, levis skjorte, buddha garden, york donald trump statue, badminton taske.

  • Type: Trump Harpiks Ornamenter
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Trump Statue: Pastoral Håndværk Pynt
  • Stil: Amerikansk Stil
  • Materiale: Harpiks
  • Er Smart Enhed: No
  • Navn: Trump Harpiks Udsmykning
  • Tema: Mennesker

Relaterede varer