Bil Sæde Pad Black - Air Vehicle sædehynde Vand Indtastningsklare Chair Pad for Kørestolsbrugere, kontorstol, Bor Hjemme, trykaflastning
Bil Sæde Pad Black - Air Vehicle sædehynde Vand Indtastningsklare Chair Pad for Kørestolsbrugere, kontorstol, Bor Hjemme, trykaflastning
Sku: w23857
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr193.15 kr292.62

Beskrivelse:

Bil Sæde Pad Black - Air Vehicle sædehynde Vand Indtastningsklare Chair Pad for Kørestolsbrugere, kontorstol, Bor Hjemme, trykaflastning

HVAD DU har BRUG for: Undersøgelser viser, at vi bruger omkring 60% af vores tid på at sidde ned, forlader de fleste af vores krop er presset på ryggen.Det er derfor, vi team har designet fantastiske vand sæde pude, en komfortabel og praktisk tilbehør, der sikrer trykaflastning.

HVORDAN DET VIRKER: Vores ergonomiske sæde pad bruger en mosaik af små puder, der kan være fyldt med enten luft eller vand.Luften konvektion-teknologi, der produceres og anti-gravity-effekt, som giver støtte til ryggen og endda stress relief.Bunden puden er blød, men stadig formår at reducere låret pres.

COOL DOWN TEKNOLOGI: Ved tilsætning af almindeligt vand, at den oppustelige puden, puden, det vil hjælpe dig med at køle ned og give afkald varme til en mere behagelig oplevelse.Må ikke bekymre dig: vand pad er tætte og er beklædt med slidstærk TPU materiale, der ikke kræver en ekstra sag.

SUPER PRAKTISK: Ikke alene er det air pude i super comfy, men det har også 40,000 Klasse En anti-slip partikler på bunden, som forhindre udskridning.Puden kan være oppustet i løbet af få sekunder og kan bruges på din kontorstol, i flyet, og selv i den autostol.

PREMIUM MATERIALE: En af de bedste dele om den fantastiske trykaflastning pude er den materielle blanding, der er behagelig på huden og rynke-resistente.Den silkeagtig struktur, er glat og behagelig, men også spill-proof og holdbar, så du kan bruge den pude i mange år fremover.

Vand Sædehynde - Trykaflastning, Støtte Rygsøjlen, Hofter Buede Holde, Vand Køle Ned

Der sidder for mange timer foran en computer, ved skrivebordet eller i en autostol er ikke kun ubehageligt, men med tiden vil den ekstra pres på rygsøjlen kan bagslag og have en negativ indvirkning på sundheden af din rygsøjle.Det er derfor, vi har designet fantastiske vand eller luft sæde pude, et enkel tilbehør som sikrer komfort og støtter din ryg behov.

farve:sort

Materiale:TPU -

størrelse:42 *40cm

Pakkens Indhold:

1 * sædepude

1 * luftpumpe

1 * cover

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: bmw frontspoiler, bmw e39 radio, mazda3 spoiler, mazda 2 visir, bmw f10 skærm, corolla front læbe, ford splitter, f4i fairing, canard, pude kørestol.

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)