3D-Printer Dele MK8 Ekstruder Upgrade Kit til CREALITY Ender 3 CR-10 Printer
3D-Printer Dele MK8 Ekstruder Upgrade Kit til CREALITY Ender 3 CR-10 Printer
Sku: w255
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr68.77 kr105.82

Beskrivelse:

3D-Printer Dele MK8 Ekstruder Upgrade Kit til CREALITY Ender 3 CR-10 Printer

Støtte Dropshipping og Engrossalg.

100% Original og God Kvalitet med Gratis Efter-salg Garanti.

En premium upgrade kit til din Ender 3 printer, vil dette hurtigt og nemt installeres samling af afprøvet og testet opgraderinger til at forbedre ydeevne og pålidelighed til dine Ender 3 printer.

Den medfølgende alu-ekstruder opgradere giver mulighed for en mere pålidelig filament fodring og ikke slides over tid, som er leveret af plast forsamling vil gøre.

Den høje temperatur silikone hot ende hjælper sok med den varme ende temperatur stabilitet af dit opvarmet blok, silikone sok forhindrer også strålevarmen på dit print, holder varmen væk fra din print-giver mulighed for øget udhæng.Dette er afgørende for at producere kvalitet.

De fire flade endte kompression bed springs forbedre stivhed og stabilitet i den trykte seng, et niveau, bed er nøglen til at producere print i høj kvalitet, disse forbedret stivhed fladskærms endte fjedre betyder, at din seng ophold niveau i længere tid.På grund af den øgede længde af disse kilder, kan du nødt til at justere din Z-aksen ende stop på visse Ender for 3 printer versioner.

TL-Glattere er en addon modul til stepmotor-drivere, der er installeret inde i kontrol-bord max.En af de vigtigste årsager til installation TL-smoothers på for Ender 3 er reduktion i 'laks hud' type effekt, som kan ses på overfladen af billeder.Disse er monteret til X og Y motor akse af printeren.

To høj kvalitet NEMA 17 stepper spjæld er inkluderet en til montering på X stepmotor og en anden for Y stepmotor.Installation af disse giver en drastisk støjniveau reduktion fra din 3D printer.Bemærk venligst, at nogle Ender for 3 modeller har push-fit pulley hjul, det er nemt at kontrollere, hvilken version du har, hvis din remskive er ikke fastgjort til motorakslen med sætskruer du har push-fit-version, desværre dæmperne kan ikke nemt installeres med push-fit pulley hjul.

Farve:multicolor

Materiale:metal

Størrelse:10 x 6 x 3 cm

Pakkens Indhold:

1x 3D-Printer Upgrade Kit

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Om Os

Vi leverer god produkt med den bedste pris,vi støtter Engros/Drop Shipping For

1. Drop Shipping ordre, bedes du bemærkning"dropshipping orden", vi vil prioritere det.

2. For Engros - /Drop Shipping-ordrer, hvis du har nogen ideer om prisen eller pakken,bedes du kontakte os i forvejen,vil vi give dig den bedste service til at opfylde dine krav.

Om Betaling

Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.simonemoelle.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Overførsler

1.Vi vil sende de ordrer ASAP i løbet af 2-5 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din indbetaling er fuldført normalt.

2.Skriv din fulde leveringsadresse med korrekte telefonnummer og postnummer, især Rusland og Hviderusland købere, skal du bekræfte dit fulde navn.

3.Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for told.Bemærk gøre toldbehandlingen ved dig selv.

4.Vi leverer både post forsendelse og hurtig ekspedition / forsendelse.For de fleste lande, indlæg shipping tager omkring 25-35 hverdage, og længere for nogle lande som Brasilien, Peru.

Hurtig forsendelse indgaa DHL, EMS, www.simonemoelle.dk Premium Forsendelse og Særlige Linjer, som Aramex.Det tager omkring 7 dage.(Det vil forsinke hvis dit land opfylde nogle problemer,Arbejderne strejke,vejr problem, og så videre.)

Om Efter-salg Service

Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Hvis der ikke er noget problem, venligst forlade os 5 stjerne positiv feedback.

Din bekræftelse er vores største motivation ! ! !

Tags: chimera hotend, 3d-v6, hotend myg, 3d hotend, hotend v6, dragon hotend, dual hotend, extrud, 2 i 1 hotend, alle metal hotend.

  • Ekstruder: cr10
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: mk8
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Element Type: Fleksible Aksel, Kobling, Ekstruder