30-Pin HDMI Video Adapter Til iPod i Pad 2 3 iPhone 4 4s 2g 3gsTouch HDTV
30-Pin HDMI Video Adapter Til iPod i Pad 2 3 iPhone 4 4s 2g 3gsTouch HDTV
Sku: w26096
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr59.17 kr91.02

Beskrivelse:

30-Pin HDMI Video Adapter Til iPod i Pad 2 3 iPhone 4 4s 2g 3gsTouch HDTV

Bemærk:

MÅ IKKE KØBE TIL DETTE FORMÅL. "Ikke kompatible med denne enhed", "websteder blokeret adgang", "ikke viser billede eller lyd".Dette spørgsmål fordi de Ansøgninger, der har "HDCP" video copyrights beskyttelse som Netflix, Amazon video, HBO go, HULU, SKY Q og Honda motor.Dette er en blok af selve Ansøgningen, på grund af de ønsker du at abonnere på TV-version.

-Kontakt os hvis der er noget problem.

1) For iPhone 4, er dette kabel konverter er kun arbejde med videoer på den oprindelige app.Kun iPhone film-afspillere og iPhone-applikationer, der understøtter video ud vil drage fordel af HDMI-adapteren.

2) SkyGo, Lovefilm og film fra iTunes IKKE understøtter HDMI-udgang.

BR> Kompatibel med:

- iPad 2, iPad 3, iPhone 4S, 720p til iPad, iPhone 4 og iPod touch (4th generation)

JEMAATX 30-Pin HDMI AV adapter er et fantastisk tilbehør til din iPad, iPhone og iPod Touch.Sætte din Præsentation, Dias, film, fotos og alt andet, der fylder din iPad 2 skærm på en endnu større skærm - dit HDTV.

Funktion

- Video ud understøtter op til 1080p til iPad 2 og iPhone 4S og op til 720p til iPad, iPhone 4 og iPod touch (4th generation).Det kan nu bruge denne adapter til at dele videoer og diasshows på en stor skærm med din familie og venner.

- En anden Kvinde 30-pin stik, der er indbygget i AV adapter lader dig oplade og synkronisere din enhed, mens den er tilsluttet din HDMI-kompatibel skærm.

- Understøtter overførsel af HD-video og lyd til HD-TV eller en Projektor.Understøtter HD-video i 720p video-format på iPad 1/ iPhone 4 4s , Fuld HD 1080P på ipad2 /3, den nye iPad.

- Fuldt ud Støtte IOS 9.2 og nedenfor

Pakken indeholder :

1 X 30-Pin HDMI Kabel Digital Adapter Oplader

Om os

Vores virksomhed er en professionel cross-border e-handel selskab med professionelt personale, professionelle produkter og mærker.

Vi hovedsageligt gør produktet engros-og detail.

forsendelse

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode .Hvis du ønsker at sende via Express ,skal du betale for de ekstra shipping gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når du betalingen er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Tilbagebetaling

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere hvis du returnerer varer inden for 20 dage fra din modtagelse af varen eller anden grund.Dog,skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Tags: 30pin til 40pin, usb-opladning stik bestyrelsen xiaomi redmi, fjernbetjening til audio system, yamaha fjernbetjening, flex-power, 30pin kvindelige, iphone skærm tester, 40 pin-edp, modtageren yamaha fjernbetjening, fjernbetjening for højttaler-system.

  • Ekstern Strømkilde: No
  • Køn: Han-Han
  • Mærke: JETTING
  • Certificering: Ingen
  • Stik En: HDMI
  • Stik B: HDMI
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)