2021 Hotsale Blød Gummi Sten Terapi, Shiatsu-fodmassage Sko Unisex Indlægssåler J8Z2
2021 Hotsale Blød Gummi Sten Terapi, Shiatsu-fodmassage Sko Unisex Indlægssåler J8Z2
Sku: w26877
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr16.84 kr24.03

Beskrivelse:

Beskrivelse:

100% Helt ny kvalitet

Dimensioner: 25.2 cm / 28,5 cm

Materiale: TPR + småsten

Farve: brun

Funktion:

1. Overfladematerialet er af TPR, som ikke er let at deformere; det nederste lag bomuld, blød, komfortabel og åndbar

2. Brosten design, fod massage, lindre mund træthed, midten af Yongquan punkt er rejst, er velegnet til fødder mere komfortable

3. Smertelindring: Ifølge Kinesisk medicin, fødderne er et samlingssted for mange neuroner.Fod-massage kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, lindre smerter og træthed.

4. Mister vægt: Det kan også hjælpe overvægtige mennesker til at tabe sig.Gratis klipning, kan være trimmet og justeret i henhold til skærelinien.

6. Begge parter.Du kan bære den brostensbelagte overflade, når du har brug for det, eller at bære bomuld tråd, når du ikke har brug for det.Egnet til sport sko, casual sko, læder sko, osv.

Akupressur puder til mænds og kvinders blød gummi sten terapi, kvinders sko, og behagelig fodmassage indlægssåler kan forbedre blodcirkulationen.

Ifølge Østlig medicin, foden er et samlingssted for mange neuroner.Fod massage knob kan bidrage til at øge blodcirkulationen og bringe mere til de fødder

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet til at være lidt forskellig fra den virkelige vare.De tilladte målefejl er +/- 1-3cm.

Pakke Inkluderet:

2stk massage indlægssål

Kære køber,Velkommen til vores butik.hvis du vil købe mere, end vi er anført, kontakt venligst os.Velkommen til at besøge.Håber du har en dejlig dag!

Tags: xs antal, anti fingee.

  • Model-Nummer: /
  • Strømkilde: Ingen Elektriske
  • Mærke: BREYLEE
  • Størrelse: /
  • Type: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: /

Relaterede varer