Automotive Batteri Udskiftning Af Bilens Batteri Lækage Detektering Af
Automotive Batteri Udskiftning Af Bilens Batteri Lækage Detektering Af
Sku: w27553
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr62.29 kr88.98

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Materialer af Høj kvalitet: Det er lavet af øko-venlige materialer af høj kvalitet, der er ikke nogen mærkelig lugt, ikke-giftige ingredienser, hårde, bløde og slidstærke og ikke-vikling.

2、Nem at Bruge: Tilsluttes den positive pol af det ekstra batteri med den røde clip-og den negative pol af black (bemærk: omvendt forbindelse mellem den positive og negative poler vil brænde køretøjet computer).

3、Hvordan til at oprette Forbindelse: Tilslut det røde lys, og derefter stikket i bilens OBD stik.På dette tidspunkt, hvis der er et bip, der angiver, at forbindelsen er udført med succes.

4、sikkerhedsanvisning: Du kan udskifte batteriet, Men vær venlig at operere omhyggeligt.Når du udskifter batteriet, skal du låse bilen og ikke tænde lyset og andre elektriske apparater, og ikke jorden batteriet positive elektrode, ellers vil det brænde OBD stik sikring.

5、Med God Batteri: For en god batteri-løsn den røde clip-i den af første.Hvis klokken også ringe på dette tidspunkt, det betyder succes.Hvis der ikke er nogen lyd, det betyder, at sikringen er sprunget.

Beskrivelse:

Bilens batteri er dødt og parkeret på vejen?Hvad skal jeg gøre, uden brug af værktøj?Må ikke bekymre dig, vores batteri lækagesøgning værktøj, der vil hjælpe dig med at løse disse mulige problemer.

Specifikation:

Navn: Batteri Lækage Detektering Af

Materiale: Plastik + Metal

Farve: som vist pic

Størrelse: 14.5*21*4 cm/5.71*8.27*1.57 i

Packing Liste:

Inspektion Af*1

Bemærk:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Tags: xr iphone mobiltelefon sag avocado.

  • Størrelse: 14.5*21*4 cm/5.71*8.27*1.57in
  • Materiale: Plast + metal
  • Certificering: ce, ROHS, FCC
  • Navn: Batteri Lækage Detektering Af
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)