Overvågning Power Module For GPM48Q Fuldt ud Testet
Overvågning Power Module For GPM48Q Fuldt ud Testet
Sku: w2808
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 048.72

Beskrivelse:

Køb Noter

(Læs den omhyggeligt, før du bestiller.Når du afgiver bestilling, det betyder, at du er enig i vores butik ' s regler)

1. RMHUNTIC er vores virksomheds brand.Ifølge Kinas eksport krav, som alle de elementer, som vi har sendt vil blive dækket med RMHUNTIC etiket.

2. Forsendelse vilkår er FOB Shenzhen, kan vi ikke bære nogen takster årsag til destinationslandet.Men vi kan følge med i din anmodning om at skrive en lav pris som erklærer toldværdi.

3. Produkt parametre, som måske ikke er korrekt, skal du bruge den officielle hjemmeside data som standard, eller kontakte kundeservice.

4. Varen er BRUGT (eller Renoveret), ikke måle det ved nye standarder.Der kan være ridser på overfladen af produktet, men det påvirker ikke din brug.Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god en.

5. Vi vil pakke pakken stærkt (ikke original pakke, som ikke kan lidt lang vejs transport).

6. Den Anslåede ankomsttid er kun til din reference, se leveringstiden på www.simonemoelle.dk.

7. Venligst undersøge pakken før du underskriver den.Du nægter at underskrive, hvis du ikke er tilfreds med varen (såsom brand, udseende, skader og så videre).Når du tilmelder parcel, der betyder, at du er enig på det punkt, er betingelsen (vi vil give garanti, hvis funktion problem).Hvis skaden er fundet efter modtagelse af varen, bedes du angive en komplet dokumentation af skader, der er udstedt af den udpakkede video-og logistikvirksomhed.Hvis du ikke kan fremlægge bevis for skaden, vil du ikke være i stand til at få erstatning.

8. Uden vores tilladelse, så lad være med at ombygge eller skille produktet.Når du ombygge eller skille det, eller garanti etiket er beskadiget, vil vi ikke give nogen garanti eller tilbagebetaling.

9. For uanset af hvilken grund, hvis du ønsker fuld refusion, skal du sende det tilbage til os.Vi accepterer ikke nogen grund til en ubetinget fuld refusion.

Overvågning Power Module For GPM48Q Fuldt ud Testet

Tags: yz450 stempel.

  • Anvendelse: Server
  • Produkter Status: Anvendes
  • Power Rating: > 1000w
  • 80 PLUS Certificering: Andre Certificering
  • Certificering: ce, FCC
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: GPM48Q
  • Mærke: RMHUNTIC