Dobbelt-sidet Fan-formet Læder bordskånere Vandtæt Anti-olie Runde Bord Dækkeservietter Vestlige Spise Varme-resistente non-slip Pads
Dobbelt-sidet Fan-formet Læder bordskånere Vandtæt Anti-olie Runde Bord Dækkeservietter Vestlige Spise Varme-resistente non-slip Pads
Sku: w29447
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr71.19 kr177.90

Beskrivelse:

Beskrivelser:

Materiale: Lavet af høj kvalitet øko-venlige 70% PVC 30% polyester materiale, der er sikker for middagsbordet brug.herunder 4 kile dækkeservietter og 1 rund dækkeserviet.Det er holdbart og kan genbruges i mange år for at beskytte dit spisebord perfekt.

Mat størrelse: størrelsen af hver fan-formet dækkeserviet er om 44x28cm/17.32x11.1inches.Diameteren af den runde dækkeserviet er omkring 35 cm/13.78 tommer.5 måtten passer perfekt til din indretning til at tilføje en livlig touch til dit hjem.

Beskytte spisebord: Højeste varme-modstand temperatur kan beløbe sig til 176 °F(80℃), skal du ikke bruge det overstiger den temperatur, beskytter dit bord mod ridser og pletter.

Vaskbar og Nem at rengøre: Vaskes, ikke-fading, ikke-pletten, ikke mild-ew, vejrbestandigt.Hånd vaskes i varmt sæbevand, og tør den af.Hvis der er pletter stuch i dækkeserviet, bruge en børste og sæbevand til at rengøre det.Du kan bruge en våd klud til at tørre pletter eller vask i vand direkte.Ingen maskine vaskes.

Vidunderlig Indretning: Dækkeservietter som køkken indretning er god match spisestue, hotel, bondegård, spisebord, fås i flere farver og mønstre til den moderne dekorative tema, fantastisk til ferie, familie sammenkomster, osv.

Packing Liste:

Dækkeserviet*5

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der er farveforskel i produktet, bedes du forstår.

På grund af manuel måling, der er en tolerance på produktets størrelse.

Tags: yzf 750 selector.

  • Form: Uregelmæssig
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Classic
  • Materiale: Andre
  • Funktion: Lager
  • Tabel Dekoration & Tilbehør Type: Mats & Pads
  • Model-Nummer: Bordskånere
  • Drop shipping: støtte

Relaterede varer