Portable Hard Shell Beskyttende Case Kompatibel med PS5 Controllere
Portable Hard Shell Beskyttende Case Kompatibel med PS5 Controllere
Sku: w30810
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr39.22 kr75.38

Beskrivelse:

84515 Plukket for dig Portable Hard Shell Beskyttende Case Kompatibel med PS5 Controllere

OOTDTY

Funktioner: Special design: Dette produkt er specielt designet til Play-station spil-controllere, og også bruges til at Skifte til Pro / PS5 / PS4 / X-box, En controller, opbevaring for at forhindre skader på PS5 controllere og andet tilbehør

Hard shell: skallen er lavet af hård EVA materiale, og indersiden er lavet af blød flannel materiale, der kan undgå kollisioner, ridser og det ydre lærred hård skal, for at forhindre, at din controller og andet tilbehør fra at blive klemt og påvirket.

2-delt controller design: Dette PS5 max er designet til at gemme 2 PS5 Duelsense controllere, som er meget velegnet til din 2-controllere.Den indvendige netlomme kan holde PS5 adapter, kabel, netledningen og USB-kabel, osv.

Holdbart materiale: PS5 tote taske er lavet af lærred og 2 metal lynlåse, som kan gemme din controller, når du går ud, og 2 metal lynlåse er designet til at være nem at bruge, som kan give langsigtet høj-kvalitets opbevaring af dine cool controller.

Bærehåndtag design: skallen af denne rejse taske er udstyret med et håndtag.Dette håndtag vil hjælpe dig med at bære bære nemt og bekvemt, selvom du er på rejse, på vej til arbejde eller spille spil på en vens hus.

Specifikationer: Materiale: EVA

Størrelse: 24x16.6x8cm

Pakken Indeholder: 1 stk Gamepad opbevaringspose.

bemærk: tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Tags: tilfældet for ps5, sagen ps1, ps5, telefonen pubg, kontrol ps5, fan ps5, kontrol skud, playstation sweater, tilfældet for dualshock 4 gamepad, nintendoswitch.

  • Mærke: Deek-Robot
  • Kompatibel Mærke/Model: PlayStation 5
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: T5UA4NB904473