Køkken Bordplade Suge Mat Service Kop, Skål, Skål Dræn Pad Tørstof Pad Kontrol Pad Desktop Suge Mat Dækkeserviet Rapport
Køkken Bordplade Suge Mat Service Kop, Skål, Skål Dræn Pad Tørstof Pad Kontrol Pad Desktop Suge Mat Dækkeserviet Rapport
Sku: w32076
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr22.82 kr27.14

Beskrivelse:

du har to overflader til brug for tørring.Mange af vores Parabol Tørring Måtter har et andet print eller farve på bagsiden, så du kan bruge uanset hvilken side du er i humør til!

Absorberende Microfiber.Power duo af høj kvalitet microfiber og stødabsorberende skum absorbere skål vand hurtigt, så bordplader ophold tør og retter ophold sikker.

Maskine Afvaskelige

Omsorg for din Parabol Tørring Mat kunne ikke være nemmere, da det kan maskinvaskes.Bare smide det i vaskemaskinen, når det er tid til en opdatering, og du vil være i stand til at bruge din Parabol Tørring Måtte igen og igen!

Det er simpelthen smide det i vaskemaskinen med koldt vand, og en flydende vaskemiddel og derefter sted i tørretumbler på lav varme indstilling.Skålen tørring måtten er blot En Af de mange imponerende elementer, der Tilbydes til Formål at gøre det lettere at tage sig af hjemmet, Vores innovative, af høj værdi og overlegen kvalitet leverer rengøring, køkken, Bad, tøjvask og pet-løsninger til at løse livets små dilemmaer.

Absorberer op til 4 gange sin vægt i vand, og udstråler fugt fra oprindelsessted til at holde tørre bordplader

Puder delikate retter og stilk og fod, og er reversible for komfort og optimal ydeevne

Fangster drypper under en skål rack eller placere gryder, pander, tjene ware og glasvarer direkte på måtten

Beskytter din counter mod ridser og skrammer, når den er placeret under små apparater såsom en mixer eller blender

Meget holdbar og kan maskinvaskes i koldt vand med flydende vaskemiddel - tørretumbles lav

Skålen Tørring Måtten er den revolutionære løsning på den alder gamle tradition for at placere skålen håndklæder på tælleren, når hånd vaske gryder, pander, fade og glas.Det har flere anvendelser; prøv det under din skål torrestativ i stedet for plast dræn bestyrelsen.Placer det under dine apparater (mixer, blender, osv.) for at beskytte din bordplade fra ridser og skrammer.Fold det op for nem opbevaring!

Holder 4 gange sin vægt i vand

Puder delikate retter og stilk og fod

Prøv det under din skål torrestativ i stedet for plast dræn bestyrelsen

Beskytter bordplader fra ridser og skrammer

Hurtig Tørring

Skålen Tørring Mat tørrer hurtigt, så snart din retter eller køkkengrej er færdig med at tørre, kan det være foldet op og gemt i en skuffe, skab, eller skab, klar til at blive brugt igen, når du har brug for det.

farve:grå

Materiale:klud

størrelse:40*30cm

Pakkens Indhold:

1*Suge-pad

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Tags: coaster cup, skuffe mat, bambus måtten, spisebord protector, coaster læder, placering bordet, tæppe runde, blad dækkeserviet, dækkeserviet til runde bord, jute dækkeserviet.

  • Stil: Europa
  • Tabel Dekoration & Tilbehør Type: Mats & Pads
  • Funktion: Øko-Venligt, Lager
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Form: Rektangel
  • Model-Nummer: Suge-pad
  • Materiale: Klud

Relaterede varer