Multifunktionelle Bærbare Mini Elektroniske Medicin Kasse Med Flytbare Rum Elektronisk Alarm Medicin Box
Multifunktionelle Bærbare Mini Elektroniske Medicin Kasse Med Flytbare Rum Elektronisk Alarm Medicin Box
Sku: w32957
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr110.46

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Fødevaregodkendt Materialer: Den Automatiske Medicin Påmindelse er fremstillet af fødevaregodkendt PP og ABS-ur shell, ikke-giftige og smagløst, for at sikre sikkerheden af medicin og kosttilskud.Miljøvenlig og sikker.

2. Ur og timerfunktion: Som en digital pille boks, har vi udstyret med en ur-funktion og en timer funktion for den, hvilket betyder, at det kan dispaly tid i format af 12 timer eller 24 timer, samt kan nedtælling til ethvert behov, du har brug for.

3. Bærbar: p-piller boksen har 6 rum, der kan opfylde dine behov hele dagen.P-piller alarm boks er meget let i vægt og lille.Det er nemt at bære og du kan lægge den i din taske eller pung.Bedste rejse-og udendørs sport .

4. Velegnet til: Denne udgave af p-piller boksen er forsynet med en klart låg gør det muligt for brugeren at se deres medicin.Låget er også aflåselige at afskrække brugeren at få adgang til den medicin.Perfekt til Sygehuse, patienter, ældre, rejsende.

5. Kvalitetsgaranti: Dette er en meget praktisk pille boks til dit daglige liv.Uanset om du har brug for at tage medicin eller tage vitamintilskud.Bare sæt alarmen, og alt vil være indrettet på en fornuftig måde.

Beskrivelse:

Denne medicin box er transportabel og praktisk, med en alarm clock-funktionen, som er meget velegnet til opbevaring af medicin.

Specifikationer:

Størrelse: 100mm*72mm*26mm

Farve: hvid

Materiale: PP

Pakke Inkluderet:

1 pc* Elektroniske Medicin Box(batteri medfølger)

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: yz250x swing dækker.

  • Element Type: Genpåfyldelige Flasker
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: //