Automatisk Høj Præcision 150w 200w Ring Armbånd Smykker Laser Svejsning Maskine
Automatisk Høj Præcision 150w 200w Ring Armbånd Smykker Laser Svejsning Maskine
Sku: w33280
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr19 709.49

Beskrivelse:

Automatisk Høj Præcision 150w 200w Ring Armbånd Smykker Laser Svejsning Maskine

Smykker laser svejsning maskine er et nyt produkt specielt udviklet til smykker laser-svejsning.Det er hovedsageligt anvendes til smykker svejsning, reparation af huller, elektrisk svejsning sand huller, reparation af sømme, der forbinder dele, osv.Sammenlignet med traditionel svejsning, det er fremragende fordele, såsom: det er mindre og finere lodninger, dybere lodde dybden, hurtigere og nemmere betjening; enheden har en lille lodning fælles bredde, små varme-ramte område, produktet har en lille deformation, høj svejse søm styrke og ingen porøsitet, og det kan bruges i smykker laser spot svejsning, og den energi, puls bredde frekvens, og spot størrelse kan være i en lang række, laser lys er stabil.

Vores service

1.Kerne-teknologi.Da vi var en lille fabrik, har vi fokuseret på udviklingen af centrale komponenter såsom laser strømforsyninger og optiske vej.I modsætning til andre leverandører, de sælger kun gennem samling udstyr.

2. Uafhængig forsknings-og udviklingsafdeling.Dette betyder, at vi kan tilbyde vores kunder skræddersyede maskiner og forbedre udstyret i henhold til ændringer i markedet.

3. Forhandler support plan.I den tidlige fase af kunder " marked udvikling, vi leverer tekniske parametre for installation og brug af udstyr gratis, udveksle god markedsføring metoder, hjælpe kunderne med at vinde markedet og opnå succes.

4. Strenge test.Alle de leverandører vi arbejder med, kommer fra verdensklasse producenter.Før levering, hver maskine har behov for at blive afprøvet og kontrolleret for 48 timer (mærkning maskine, svejsning maskine) og 4-7 dage (cutting machine) for at sikre kvalitet og sikkerhed.

5. Rettidig levering.Hver maskine har en præcis samling proces og streng tid kontrol for at sikre, at kunderne får varerne i tide.

6. Efter-salg service og garanti.Vi tilbyder en 2-års garanti, og der opstår problemer i løbet af den periode, og vi har et ansvar for at løse dem.Hvis nogen del af maskinen er brudt, vil vi reparere det gratis og send gratis tilbehør.

Vores holdning

Forpligtet til at yde den mest professionelle løsninger, ved hjælp af laser-teknologi til at skabe værdi for kunderne.

Kontakt venligst JANE få de seneste priser og mere information om maskiner og reservedele.

Tags: tig svejsning, genstart, bolt svejsemaskine, spot svejse maskine, pro spotter svejsemaskine, hf-tig, punktsvejsning maskinstyring, tig svejser, Puls-TIG, ac dc tig.

  • Brug: Svejsning og reparation af alle typer af metal smykker
  • Vægt: 65KG
  • Dimensions: 78*58*54CM
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Max. Svejsning Tykkelse: 1,2 mm
  • Model-Nummer: MW-DW200
  • Certificering: CE
  • Er Smart Enhed: Ja