Påske Bunny Diamant Maleri Kanin Rhinestones Tegnefilm Diamant Mosaik Cross Stitch Broderi Nye Ankomst Håndværk Til Indretning
Påske Bunny Diamant Maleri Kanin Rhinestones Tegnefilm Diamant Mosaik Cross Stitch Broderi Nye Ankomst Håndværk Til Indretning
Sku: w33386
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr50.78 kr99.53

Beskrivelse:

Velkommen til min butik, som byder på 100% garanteret kvalitet malerier.Rimelige priser og kundernes opmærksomhed er vores vigtigste mål.

Du kan placere ordre direkte, og vi vil udskrive og arrangere levering så hurtigt som muligt.Hvis du har nogen spørgsmål, kan du kontakte kundeservice.

Bemærk Ingen ramme! ! !Kun diamant maleri!Dette er DIY diamant maleri, ikke færdige billede.Du er nødt til at afslutte det ved dig selv.Alle størrelser er målt i hånden,så skal du give 1-2cm forskel.Hvis du har brug for en anden størrelse, så kontakt os og vi vil tilpasset det for dig.Følg denne butik for at nyde flere tilbud og rabatter!

Om Diamond: Cube Diamond Om Materiale: Runde akryl Diamond/ Speciel akryl Forskellige Størrelse crystal Skinnende Diamant

Produktion Trin for at Åbne kassen og find diamant maleri særlige værktøjer.Se harpiks diamant farve, arrangeret i rækkefølge efter kodning.Afdække tape maleri ovenfor, vil du se en masse symboler, der svarer til den farve kodning.I henhold til den tilsvarende farvekodede-spænde, der svarer til de harpiks indlagt diamanter.Foreslog, at én type af harpiks diamant ét sæt fuldføres hurtigere.For at skabe en perfekt diamant maleri, tegninger sat sammen på ét sted hver række symboler behøver ikke at holde fast diamanter.Til at skære en god figur på tegninger hold sorteret array monteret på flyet af materiale ovenfor.Splejsninger skal fladt mod pæn, ikke har revner.Efter en god fight, resten af forskellen på den lim tilsvarende symboler af diamanter.For at fuldføre en god diamant maleri, sætte det i dit valg af en passende ramme.Fordele af DIY Diamant Maleri Gennem DIY, kan stress reduceres og tålmodighed kan dyrkes.Produktionsprocessen er meget enkel og kan være skabt på kort tid.Kan øge udholdenhed og opleve en følelse af realisering.Det kan bruges til at dekorere familieværelser til at gøre livet fuld af sjov.Det er det bedste valg for gaver til venner, udtrykke de bedste ønsker.Folk af enhver alder kan gøre det, og familie medlemmer arbejder sammen om at gøre familien varmere.

www.simonemoelle.dk understøtter Visa, Boleto, Master Card, Maestro Debit Card, Western Union, WebMoney, QIWI og bankoverførsel Via Bankerne.Hvis du stadig har spørgsmål vedrørende betaling, er du velkommen til at kontakte os.

Sørg for, at dine oplysninger er korrekte, før du foretager betalingen.Vores butik vil behandle ordren og sende den tracking nummer af logistik oplysninger inden for 4 arbejdsdage.Hvis du har særlige krav til leveringstid og logistik kanaler eller har brug for at ændre adressen, bedes du kontakte mig i god tid. Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du give os et fem-stjernet ros.Vi vil være meget taknemmelig for.Hvis der er nogen ubehagelige ting under shopping proces, der gør, at du er utilfreds med vores produkter, så kontakt hurtigst muligt, og vi vil hjælpe dig med at løse alle problemer med det samme.Mange tak for dit samarbejde.Ønsker dig en glad shopping.

Tags: diamant maleri pandad, diamant maleri kanin ræv, diamant maleri hound, hør maleri kanin, diamant maleri birde, diamant maleri doggy, diamant maleri græs kanin, diamant maleri pâques lapin, diamant maleri lipa, diamant maleri chimuelo.

  • Antal Farver: Over 45
  • Indsætte Område: Delvis
  • Stil: Europæiske og Amerikanske Stil
  • Type Engroshandel: No
  • Ramme: No
  • Mønster Type: tegnefilm
  • Form: Separat
  • Ydre Emballage: PAPIRPOSE
  • Materiale: Harpiks
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Diamond-Form: Pladsen
  • Bruger: Malerier
  • Lærred Emballeringsmetode: Rullet Op
  • Sæt Type: Ja
  • Mærke: WEIWEI

Relaterede varer