Macrame-Tapetet Hånd-vævet Bohemian Tæppe Netto Pose Blomst Kurv Kat Hængekøje, Gynge Hængende Kurv (uden Planter Og Bakke)
Macrame-Tapetet Hånd-vævet Bohemian Tæppe Netto Pose Blomst Kurv Kat Hængekøje, Gynge Hængende Kurv (uden Planter Og Bakke)
Sku: w33514
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr77.10 kr115.04

Beskrivelse:

Bullet Punkter:

1、Smukke og Holdbare: Dette er en semi-færdige flower pot indehaveren.Den indeholder ikke den urtepotte skuffe og planter.Du kan sætte din favorit flower pot i det at skabe en moderne, smuk og holdbar hjem indretning af et kunstværk.

2、Bare den Rigtige Størrelse: Boheme vævet hængende kurv er hånd-vævet, og den indeholder en rustfri stål cirkel, og diameteren af det er ca 40 cm/15.75 tommer.Du kan sætte urtepotter, puder, planter, træ, plader og andre ting i det.

3、Perfekt Kvalitet: vævet mesh holder en del er hånd-vævet, og bunden er lavet af bomuld snor, og de øverste 4 hængende ledninger er kombineret i en enkelt streng, som hjælper med at stabilisere denne pot holder kurv og dine planter.

4、Indendørs og Udendørs Udsmykning: Egnet til indendørs og udendørs brug, kan du hænge det op på loftet eller væggen eller hænge den op på en krog i balkon eller have.

5、Flere Anvendelser: En fantastisk tilføjelse til din stue, soveværelse, lejlighed, sovesal, børneværelset, kontoret og så videre.

Beskrivelse:

Flotte & Holdbare: Dette er en semi-færdige flower pot indehaveren.Den indeholder ikke den urtepotte skuffe og planter.Du kan sætte din favorit flower pot i det at skabe en moderne, smuk og holdbar hjem indretning af et kunstværk.

Lige den Rigtige Størrelse: Boheme vævet hængende kurv er hånd-vævet, og den indeholder en rustfri stål cirkel, og diameteren af det er ca 40 cm/15.75 tommer.Du kan sætte urtepotter, puder, planter, træ, plader og andre ting i det.

Perfekt Kvalitet: vævet mesh holder en del er hånd-vævet, og bunden er lavet af bomuld snor, og de øverste 4 hængende ledninger er kombineret i en enkelt streng, som hjælper med at stabilisere denne pot holder kurv og dine planter.

Indendørs & Udendørs Udsmykning: Egnet til indendørs og udendørs brug, kan du hænge det op på loftet eller væggen eller hænge den op på en krog i balkon eller have.

Flere Anvendelser: En fantastisk tilføjelse til din stue, soveværelse, lejlighed, sovesal, børneværelset, kontoret og så videre.

Specifikationer:

Navn: Håndlavet Boheme Hængende Pot Holder Kurv

Materiale + tilbehør: bomuld reb + rustfrit stål cirkel

Produkt størrelse(cirka): højde 170 cm/66.93 tommer, cirkel diameter 40 cm/15.75 tommer

Pakning metode: OPP taske

Farve: hvid

Rengøring metode: Det anbefales at trykke et par gange, eller brug en hårtørrer til at rense den for støv, når det er nødvendigt

Håndværk: på grund af det faktum, at hvert produkt er håndlavet, så der kan være en størrelse tolerance, og hvert produkt er unikt!

Packing Liste:

Vævet Hængende Pot Holder Kurv (ikke medregnet planter og skuffe) *1

Bemærkninger:

På grund af den belysning effekter og vinkler, der kan være en vis farveforskel, skal du forstå.

På grund af manuel måling, kan der være en tolerance på produktets størrelse.

Tags: etnisk baggrund, sort boheme nederdel, grøn kjole, armbånd tråd, bolle indehaveren metal, abstrakt blomst tapet, klassisk indisk, boheme øre, boho, bohemia kjole.

  • Technics: Håndlavet
  • Stil: Europa
  • Funktion: Balkon Hængende Indretning Knyttede Løfte Rebet
  • Materiale: 100% Bomuld
  • Form: Rektangel
  • Farve: Hvid
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Relaterede varer