Tykkere Version Åbent Studie Chassisramme Bundkort Beslag Holderen Varmeafledning Stærke Og Faste Chassisramme
Tykkere Version Åbent Studie Chassisramme Bundkort Beslag Holderen Varmeafledning Stærke Og Faste Chassisramme
Sku: w3416
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr249.72 kr499.38

Beskrivelse:

Funktioner:

1. Stabilitet: Når designe produktet, under hensyntagen til stabiliteten af rack, skal du tilføje seler i begge ender af beslag til at danne en trekantet støtte.Den robuste beslag kan bedre undgå dårlig kontakt af PCI-kort, der er forårsaget af den forvrængning af rack på grund af det utilstrækkelige styrke rack.

2. Stærke kompatibilitet: produktet understøtter flere grafikkort installation, og længden og højden af den grafik kort er ikke begrænset af beslaget.

3. Varmeafledning: en 12cm fan fast position er reserveret på bagsiden (ventilator er installeret, afhængigt af længden af den grafik kortet), og produktet har en god varmeafledning effekt.

4. Fastgørelse: Selvom dette produkt har kun to skruer for at fastgøre strømforsyning, tykkelsen af materialet og forstærket design af strukturen, er tilstrækkelige til at fastgøre strømforsyning.

5. Koldvalset stål plade materiale: Dette produkt er fremstillet af høj kvalitet koldvalset stål plade materiale, med fine håndværk, meget god kvalitet og lang levetid.

Beskrivelse:

Dette bundkort beslaget kan anvendes i studier, DIY åbne installationer, test computere og industrielle industriel kontrol værter, dedikeret Internet cafe kabinetter, og Internet cafe bordet indhegninger.Du kan overveje at bruge dette produkt til renovering og opgradering af gamle Internet-cafeer.

Specifikationer:

Type: ATX, EATX(valgfrit)

Størrelse: ATX: 439*261*169mm, EATX: 430*343*129mm

Pakning: uafhængig pakning

Materiale: koldvalset stålplade

Farve: Sort

Pakke Inkluderet:

1 pc * Bundkort beslag holderen

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.

Tags: xt 30 extender.

  • Type: Andre
  • Certificering: CE
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: HAIMAITONG
  • Pakke: Ja