50g/taske Naturlig Dyb Lilla Perle Ametyst Poleret Krystal Rock Sund Mekaniske Mineral Have Dekoration
50g/taske Naturlig Dyb Lilla Perle Ametyst Poleret Krystal Rock Sund Mekaniske Mineral Have Dekoration
Sku: w3429
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr31.27 kr38.14

Beskrivelse:

Beskrivelse:

Navn

Ametyst poleret sten

sten størrelse

omkring 3 cm

Total Vægt

50g/bag (1-3stk)

Bemærk

Der kan være små forskelle i farve og størrelse

Hvis du har nogen spørgsmål, kontakt mig online.Jeg vil give dig et hurtigt svar.

Hvad du får, Høj Kvalitet Sæt af 11 Naturlige Helbredende Krystaller Gave Kit i en trækasse.Herunder: 1xamethyst klynge, 1x Syv Chakra Pendul, 1xClear Klynge, 1xRose Kvarts, 7 Chakras væltede sten

Træ-Box Dimension: 6.3"x4.3"x2.4".Hver ædelsten, krystaller er individuelt hånd-plukket for ekstra kvalitet.Selv om hver krystaller er unikke, naturlige og varierer i størrelse, vi omhyggeligt kombinere i hvert kit til at have ens størrelse, således at hvert kit er æstetisk symmetrisk og i balance med energi.Ideel til brug af crystal samlere og entusiaster, vibrationelle healere, reiki terapeuter og andre energi arbejdstagere.Velegnet til Hjem&kontor dekoration, crystal indsamling, en fantastisk gave idé til dem, der lige er begyndt at eksperimentere med helbredende krystaller.100% Tilfredshed Garanteret - Alle Runyangshi crystal er omfattet af 100% 30-dages-penge-tilbage garanti.Vi er sikker på at du vil elske vores unikke kvarts.Men hvis du er utilfreds med nogen produkter, skal du bare kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi give dig en tilfreds løsning.

1. Hvis der er nogen problemer med betaling, skal du ikke tøve med at kontakte os via Besked.Vi vil svare dig og finde ud af en måde så hurtigt som muligt.

2. Afslut betalingen straks efter du afgiver en ordre.Vi levere varen efter at have betalt.

3. Du har dine varer på et bundt pris, som du køber flere stykker på samme tid.Kontakt os og få en lavere pris

1. Giv os en fem-start feedback hvis du er tilfreds med købet.

2. Det vil være meget taknemmelig, hvis du deler billeder af elementer i feedback.

3. Vær venlig ikke at give os en negativ feedback, uden at tale til os.Vi lover at løse alle slags problemer, så længe du kontakter os.

1. Din tilfredshed er vores første prioritet!Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via Besked.Vi vil svare inden for en arbejdsdag.Vi lover at beskæftige sig med problemet godt og gøre dig glad.

2. For kvaliteten problemet, vi giver 100% refundering.

3. Hvis du har tendens til at vende tilbage eller erstatte det element, for andre problemer, har vi (delvist) skal betale levering gebyr i henhold til karakteren af problemet.

Tags: akvamarin crystal sten, buddha børn, ametyst cluster, ametyst vedhæng, kvarts sten, rosa kvarts, crystal skull, amethyst crystal, ametyst sten, crystal flash-fluebinding.

  • Mærke: Runyangshi
  • Tema: Mascot
  • Regional Funktion: Kina
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: feng shui
  • Materiale: crystal sten

Relaterede varer