Chrome & Glossy Black Racing Grill til Mercedes-Benz GLC Klasse W253 X253 Standard Version 2020 Forreste Kofanger Grill GT R Stil
Chrome & Glossy Black Racing Grill til Mercedes-Benz GLC Klasse W253 X253 Standard Version 2020 Forreste Kofanger Grill GT R Stil
Sku: w346
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr1 200.62 kr1 334.03

Beskrivelse:

Omfatter : 1stk

Materiale : ABS

Passer til:Mercedes-Benz GLC-Klasse X253 W253 Standard Version 2020

Installer :1:1 Udskiftning type ( Erstatte den oprindelige Grill )

Luksus ud-ser, den bedste gave til din bil!

Pakken Indeholder: 1x Front Grill

Bemærk:

1.Bedes forlade os 5 stjerner positiv feedback og dele os et billeder, hvis du opfylder vores produkter og vores service.

2.Vi er en producent, som producerer over tusinder model af bildele .vi har en streng KVALITETSKONTROL, før hver forsendelse .

3.Men hvis du finder nogen problemer og skade for den del , så tøv ikke med at kontakte os, før du efterlade noget feedback .Vores service vil altid være online.

(Vi anbefaler, at du gør installation i dit lokale værksted.For Carbon fiber dele, professionelle færdigheder og omhyggelighed er nødvendigt.)

1, Q: Hvordan til at bekræfte, om dette produkt passer til min bil eller ej?

A: Hvis du ikke er sikker på om montering, kontakt og send os din bil billeder(forside, bagside og hele bilen billeder), så vil vi tjekke passer eller ikke for dig.

2, " Q: Er det virkelig 100% fuld carbon fiber materiale og tør carbon?

A: nogle spoilere er fuld Carbon fiber, men ikke alle produkter, som i tør carbon, hvis du er cuirous om det, så kontakt os .

3, Q: Er den SKAT, der indgår i den for opladning?

A: Køber er ansvarlig for at betale eventuelle lokale Told-skat.Hvis din vare blev returneret på grund af told spørgsmål, kan vi kun refundere KONTO, så bedes du spore din pakke hele tiden, når der kommer told spørgsmål,så kontakt dem i god tid for at undgå at de vender tilbage, eller vi kan kun refundere post en del, når der returneres.

4.Q: hvor meget skat vi er nødt til at betale?

A:I Europæiske lande :alle de elementer, der har brug for importafgifter, der er 35-45 euro baseret på vores lille handelsfaktura

I USA marked: alle elementer behøver ikke at betale en importtold, hvis den samlede faktura er mindre end 1000usd, som vores faktura beløb vil blive 200usd ,så i USA markedet, behøver ikke at betale skat.

I Australien marked: alle elementer behøver ikke at betale en importtold, hvis den samlede faktura er mindre end 1000AUD, som vores faktura beløb vil blive 200AUD ,så i Australien markedet behøver ikke at betale skat.

1. Ordrer afsendes inden for 2 til 7 hverdage efter betalingen er blevet Ryddet.Ordersmade på Weekend

og Holidayswill blive behandlet den Næste arbejdsdag.Lad 10-21 dage for internationale leverancer.Nogle

overførsler kan tage longersubject toyour localcustoms myndigheder og forsendelse metode choosed.

2. Kombinerede shipping rabat kan tilbydes.Du er velkommen til at kontakte os for rabat.At kvalificere den rabat, man fuld betaling skal ske til kombineret elementer.

3. Sørg for, at den leveringsadresse, du giver ved kassen og paypal, er korrekte.Vi er ikke ansvarlig for, ikke kan leveres adresse.

4. For hoppede elementer, tilbagevenden shipping cost og subsquent udskiftning forsendelsesomkostninger skal være borned af sælger.Køber skal kontakte os med henblik på nummer inden for 7 dage efter datoen på pakken ankom.Der accepteres ingen Krav efter 7 dage.

5. Hvis du har nogle spørgsmål om forsendelse for nogle GRATIS FRAGT dele, kontakt os venligst for at vælge den rigtige forsendelsesmetode du ønsker.

Om At Vende Tilbage:

1. Beskadiget Vare

Beskadigede produkter omfatter produkter, der er beskadiget under transport.Hvis en forsendelse ankommer til din dør med indlysende skade, bedes du nægte at modtage leveringen.Hvis du fik pakken og fandt nogen beskadiget arbejde, bedes du åbne pakken for at kontrollere, før du tilmelder dig, gem alt emballage og papirarbejde og kontakt os straks.Digitale fotos vil være påkrævet i alle tilfælde.

2.Defekt eller Forkert Vare Leveret

Hvis det element, du ønsker at vende tilbage, er ubrugelig, men den har ingen synlige skader, er det betragtes som defekt.Hvis du modtager en defekt eller forkert vare, gem alt emballage og papirarbejde, kontakt os straks med løbenummer inden for 7 dage, efter du har go pakken, og vi vil behandle din anmodning straks.Udskiftning element vil blive behandlet og afsendt efter vende tilbage og inspektion af det oprindelige element.Der accepteres ingen Krav efter 7 dage.

Faldt velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Om Garantien:

Dele kun.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.Garantien ikke anvendes til at ukorrekt installation, vand/brand skade, ændring eller eventuelle retsakter, som af karakter.

Kundeservice:

Hvis du er i tvivl om vores produkter, før eller efter at vinde auktionen, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice support team.

Tags: oenux, g303, s170, pecham, swayboo, hobbyboss, weiyu, c119, berydress, whippet.

 • Type: Udskiftning
 • Element Vægt: 4kg
 • Tilpas: Ja
 • oem: Ja
 • Specielle Funktioner: Let, Bærbare osv.
 • Model År: 2020
 • Bil Model: Benz X253 W253 2020 Standard Version
 • Model Navn: Benz X253 W253 2020 Standard Version
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Item Bredde: 20cm
 • Element Type: Racing Grill
 • Mærkat Placering: Racing Grill
 • Car Make: benz
 • Item Længde: 120cm
 • Materiale Type: ABS
 • Item Højde: 40cm