Desktop Tablet Stå Køligere Notebook Stand Air Flow Justerbar Køling Beslag
Desktop Tablet Stå Køligere Notebook Stand Air Flow Justerbar Køling Beslag
Sku: w35961
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr83.20 kr163.15

Beskrivelse:

84515 valgte til din Desktop, Tablet Stå Køligere Notebook Stand Air Flow Justerbar Køling Beslag

OOTDTY

Features: Denne bærbare computer stå og kan justeres i højden og angel af den bærbare computer til at opretholde en sund kropsholdning for at minimere hals, træthed eller spinal problemer.

Den ergonomisk bærbare computer stå hjælper dig med nemt at justere en behagelig højde for at arbejde, spille og lære.Ingen værktøjer, der er behov for justering, er blot et push eller pull.

Det er lavet af høj kvalitet aluminium, robust og holdbar, men der er ingen grund til at bekymre sig om nogen svinge.Silikone pad på toppen af stativet er slidstærk og skridsikker, som kan beskytte computeren mod ridser og smutter.

Pæn og delikat udseende, let at rengøre, anti-rust, anti-scratch, termisk ledende legering og ventileret hule design, kan i fællesskab at køle computeren ned og forhindre overophedning.

Det kan bruges i mange lejligheder, såsom kontorer, mødelokaler, arkiver og biblioteker, kaffe butikker, køkkener og musik, teatre, til opbevaring af bærbare computere, tabletter, projektorer, menuer, musik, bøger, magasiner, etc..

Specifikation: Farve: Som Vist

Størrelse: 27X22.5X5cm/10.63X8.86X1.97in

Funktion: Bærbar computer Højne Indehaveren og Køling Beslag

Materiale: Aluminium + Silikone

Vægt:925g/2.03 lb

Pakken Indeholder: 1X Bærbare computer Stå

bemærk: 1.På grund af lys og beslutninger, hvori forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Tags: xr iphone illuminaty.

  • Materiale: Metal
  • Pakke: Ja
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)