Håndskåret Farvede Briller Kop Te Skyld Whisky Gamle Whisky Glas Tumbler Blå Håndværk Sæt af 2
Håndskåret Farvede Briller Kop Te Skyld Whisky Gamle Whisky Glas Tumbler Blå Håndværk Sæt af 2
Sku: w36802
(0 Anmeldelser)
Nyhed

kr165.19

Beskrivelse:

PERSONLIG DESIGN: Premium Whisky Glas Kop med, unikt og organisk skåret klassikere stribe, design indeholder de dybe moderne lineære klipning bar, så det er let at holde og har en meget behagelig fornemmelse.Denne klassiske stil gør den til en perfekt tilføjelse til din barware samling eller til daglig brug, Stor klar crystal glas.

Blyfri KRYSTAL MATERIALE: blyfrit Krystal Materiale - Elegante Irske Denne form for glas kop er fremstillet af blyfri Krystal glas, denne ultra klar krystal glas kroppen hjælper til at sætte pris på farven af spiritus lettere, luksus, smukke og udsøgte, giv din bedste whiskey smagning oplevelse.

Hånd skåret glas beskrivelse

Skåret til at klare Krystal glas er skabt med udvalgte, rene råvarer gennem raffineret design og den sande håndværker teknikker.Det er kendt for en høj grad af gennemsigtighed og glans og kan få en klar lyd.

En stor, smuk glas-glas ,med Den omfattende geometrisk udskåret glas er beundringsværdigt, der viser den højeste kvalitet håndværk håndværk.Håndlavet af dygtige håndværker håndværker, det er form er unik og giver en kongelig følelse af, at ethvert sted indstilling.

Brugen af lejligheder

Disse briller vil matche whisky, vin, vodka, Japansk sake,og forskellige cocktails.

"Smuk Cutting - manuel snitfladen vil skinne smukt, og du vil blive fortryllet af den smukke lysstyrke.Blanding af traditionelle Japanske kultur med moderne design betyder, at disse briller er godt for nogen drik, og vil lyse op i din spisning!

Flere produkter

Om os:

JINZHI Hånd Skære Kiriko Glas Fabrik med speciale i produktion af håndværk glas,som blev bygget i Laian By i 2005,med en streng kvalitetskontrol fra vores gode QC team, kreative ideer fra R&D-medarbejdere, og de hårdtarbejdende af erfarne medarbejdere.Vi har altid udvikle nye emner månedlige for at opfylde forskellige kunders krav!

Vores vigtigste produkter som følgende:

1.Daglig brugte varer.Glas tumbler og stilk og fod(shot glas,glas vin,champagne fløjte,Martini glas,cocktail glas osv.)

2.Glas Kunst og Kunsthåndværk.Glas vase, smykkeskrin,figurer,parfume flasker.

Vores vigtigste markeder:

Påske Asien, vesteuropa, Oceanien, Nord-Amerika og indenlandske marked.Vi har vundet et godt ry, og mange loyale kunder i hele verden for de seneste år.

Gratis Standard Fragt Fra Kina Til Hele Verden.I henhold til forskellige lande, følgende express vil blive sendt.

1.LANGT Internationale

2.SF Hurtig

3.FedEx IP

4.EMS

5.Alibaba Standard Fragt

Tags: skyld sæt, glas skyld, iced whisky glas, silicium whisky glas, bælte til at reducere mave, blå guld kopper, sød cocktail glas, skønhed udyret chip krus, poc sport, bronze skyld cup.

  • Funktion: Øko-Venligt
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Drinkware Type: Glas
  • Mængde: 2
  • Materiale: Glas
  • Form: Runde

Relaterede varer